TP-Link mercusys MR70X alınır mı?

Güzel bir ürün TP-Link'in alt markası olarak girdi bu F/P ürünleri olarak çıkıyor karşımıza Mercusys.

WiFi 6 olması Keenetic Extra'ya göre daha yüksek bant genişliğine sahip olması demek. Ne kadar gerekli onun kararını siz verin fakat F/P açısından MR70X çok daha iyi. Kaliteli ve yazılım gücü istiyorsanız Keenetic Extra öneririm.

Keenetic Extra'nın DSL versiyonunu modem olarak kullanıyorum, Mercusys'in de ME30 modelini evimde menzil genişletici olarak kullanıyorum. İkisi de üzmedi şu ana kadar.

Güzel bir ürün TP-Link'in alt markası olarak girdi bu F/P ürünleri olarak çıkıyor karşımıza mercusys.

Wi-Fi 6 olması Keenetic Extra'ya göre daha yüksek bant genişliğine sahip olması demek. Ne kadar gerekli onun kararını siz verin fakat F/P açısından MR70X çok daha iyi. Kaliteli ve yazılım gücü istiyorsanız Keenetic Extra öneririm.

Keenetic Extra'nın DSL versiyonunu modem olarak kullanıyorum, Mercusys'in de ME30 modelini evimde menzil genişletici olarak kullanıyorum. İkisi de üzmedi şu ana kadar.

Santrale çok yakınım, VDSL kullanıyorum ve TurkNet alabilecegim en yüksek hızı sağlıyor. Altyapı sounları giderildikten sonra büyük ihtimalle 60'dan 100'e yakın degerlere çıkacaktır net hızım. Bana Wi-Fi 6'nın bu hızlar ile bir faydası olur mu? Genelde tel ile Wi-Fi'ya bağlanıyorum, PC'ye kablo ile bağlanıyorum zaten. İleride anakartımı güncelleyebilirim ya da aparat alabilirim elbette. Bir de laptop ile bağlanıyor kardeşim evde Wi-Fi'ya.

Santrale çok yakınım, VDSL kullanıyorum ve TurkNet alabilecegim en yüksek hızı sağlıyor. Altyapı sounları giderildikten sonra büyük ihtimalle 60'dan 100'e yakın degerlere çıkacaktır net hızım. Bana Wi-Fi 6'nın bu hızlar ile bir faydası olur mu? Genelde tel ile Wi-Fi'ya bağlanıyorum, PC'ye kablo ile bağlanıyorum zaten. İleride anakartımı güncelleyebilirim ya da aparat alabilirim elbette. Bir de laptop ile bağlanıyor kardeşim evde Wi-Fi'ya.
Wi-Fi 5 de 100 MBPS hız için yeterli olacaktır, bu hızlarda sinyaller çok rahat alırsınız. Eğer daha kaliteli olsun istiyorsanız Keenetic tercih edin, üstüne mobil uygulaması üzerinden yapabildiğiniz milyon adet ayar, modem arayüzünün gücü ve hat üzerinde yapabildiğiniz değişiklikler, uzaktan bağlantı (bulut üzerinden) gibi birçok güzel numaraları var Keenetic cihazların. Bir kez Keenetic modem kullandıktan sonra diğer modemlerin yazılımlarının onun yanında ne kadar sönük kaldığını anlıyorsunuz. Tercih sizin.

Wi-Fi 6 alabilmek varken neden Wi-Fi 5'de kalayım derseniz de yine tercih sizin.

Wi-Fi 5 de 100 Mbps hız için yeterli olacaktır, bu hızlarda sinyaller çok rahat alırsınız. Eğer daha kaliteli olsun istiyorsanız Keenetic tercih edin, üstüne mobil uygulaması üzerinden yapabildiğiniz milyon adet ayar, modem arayüzünün gücü ve hat üzerinde yapabildiğiniz değişiklikler, uzaktan bağlantı (bulut üzerinden) gibi birçok güzel numaraları var Keenetic cihazların. Bir kez Keenetic modem kullandıktan sonra diğer modemlerin yazılımlarının onun yanında ne kadar sönük kaldığını anlıyorsunuz. Tercih sizin.

Wi-Fi 6 alabilmek varken neden Wi-Fi 5'de kalayım derseniz de yine tercih sizin.

Anlıyorum. Teşekkürler zamanınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı