TP-Link QoS ayarlama

Haykiran12

Hectopat
Herkese merhaba, 16MB hızım var ama indirme yaparken 1MB zor görüyorum, bu yüzden indirme için kendi bilgisayarıma QoS ayarlamak istiyorum nasıl yapacağım acaba? Diğer cihazlarda hızı düşürüp kendi hızımı arttırma. Modem markası TP-Link.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, 16MB hızım var ama indirme yaparken 1MB zor görüyorum, bu yüzden indirme için kendi bilgisayarıma QoS ayarlamak istiyorum nasıl yapacağım acaba? Diğer cihazlarda hızı düşürüp kendi hızımı arttırma. Modem markası TP-Link.
16mb değil 16Mbps internetiniz vardır bu da 2MB download hızına denk gelir. Fakat kablosudur, uzunluğudur, kullanım yoğunludur en fazla 1.8MB download yapıyorsunuzdur. Yarısını siz kullanıyorsunuz zaten. Ama yok ben yine de hız ayarı yapacğım diyorsanız;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16MBPS demek istedin sanırım.
Eğer indirme esnasında 1MBPS alıyorsan başka bir sorundan kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı