Tp Link RE305 v3 Alınır Mı?

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
2. el buldum. Fiyatı 210 TL kargo dahil. Ürün v3 modeli. Sizce alınır mı? Evimde çok ciddi bir sinyal problemi var. Çözüm olur mu?

Şahsen kullanıyorum ve dubleks evin içinde performans açısından oldukça memnunum diyebilirim. Günlük kullanım için ideal.
Bilgisayarımın yanında modem var. Ping problemi sorun değil. Haricinde alınır mı?

Satın aldım hocam. Sanırım RJ45 portu ile AP kurulumu yapılabiliyormuş. 5 metre CAT 5 yada CAT 6 kablo alıp modemden RJ45 portu ile bağlayacağım. 3 odaya bu cihaz 2 salona modem bakacak. Hayırlısı artık.

Satın aldım hocam. Sanırım RJ45 portu ile AP kurulumu yapılabiliyormuş. 5 metre CAT 5 yada CAT 6 kablo alıp modemden RJ45 portu ile bağlayacağım. 3 odaya bu cihaz 2 salona modem bakacak. Hayırlısı artık.
Router niteliğine bile kurabiliyorsunuz aynen. Cihazın dağıtım konusunda pek şüpheniz olmasın; Aşağı katta AP görevinde Smart TV'ye, bir laptopa ve 2+1 (Aşağı indiğimde otomatik bağlanıyor manasında +1 demek istedim.) telefona bağlı kalıyor. Ürünü sıfır olarak aldığımdan beri kopma vesaire yaşamadım. Zaten haftada bir kere resetliyorum. Şimdiden hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Router niteliğine bile kurabiliyorsunuz aynen. Cihazın dağıtım konusunda pek şüpheniz olmasın; Aşağı katta AP görevinde Smart TV'ye, bir laptopa ve 2+1 (Aşağı indiğimde otomatik bağlanıyor manasında +1 demek istedim.) telefona bağlı kalıyor. Ürünü sıfır olarak aldığımdan beri kopma vesaire yaşamadım. Zaten haftada bir kere resetliyorum. Şimdiden hayırlısı olsun, güle güle kullanın.
Keşke v3 modelinde OpenWRT firmware olsaydı. V1 modeli için var. Ama V3 modeli için yok :')

Keşke V3 modelinde OpenWrt Firmware olsaydı. V1 modeli için var. Ama V3 modeli için yok:')

Hocam merhaba, Ben de şu an almayı düşünüyorum ama hangi modeli re305 bilmiyorum.
Hala kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz? Çok uç bir şey aramıyorum. Salonda çekmediği için koridora koyacağım. 100Mbps internet kullanıyorum.

Hocam merhaba, Ben de şu an almayı düşünüyorum ama hangi modeli re305 bilmiyorum.
Hala kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz? Çok uç bir şey aramıyorum. Salonda çekmediği için koridora koyacağım. 100Mbps internet kullanıyorum.
RE305'ten memmundum ama paraya sıkıştığım için satmıştım. En son kullandığım cihaz Linksys markasına aitti ve inanılmaz stabil bir cihazdı Amazondan 200 TL.2ye almıştım Mart ayında. Mayıs ayında da taşındık ve cihazı amcama hediye ettim. Halen sorunsuz kullanıyorlar.
1701366430761.png

Güncel fiyatı da bu :)

RE305'ten memmundum ama paraya sıkıştığım için satmıştım. En son kullandığım cihaz Linksys markasına aitti ve inanılmaz stabil bir cihazdı Amazon'dan 200 TL. 2ye almıştım mart ayında. Mayıs ayında da taşındık ve cihazı amcama hediye ettim. Halen sorunsuz kullanıyorlar.
Eki Görüntüle 2036636

Güncel fiyatı da bu :)

Sağ olun aldım RE305 umarım problem çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı