TP-Link TD-9970 bağlantı kopma sorunu

Spilner

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba 1.5 ay önce altyapım VDSL'e geçince ucuz olan bu modeli tercih ettim. VDSL'e geçtiğimden beri sürekli kopma şikayetim var, destek kaydı açıyordum düzeliyordu 1 hafta sonra yine aynı sorun oluyor. Az önce Türk Telekom destek ekibi geldi ve modemi gördüğünde bu %100 modemden kaynaklı dedi. Bu modemler piyasadaki en ucuz modemler, en fazla 6 ay dayanıyor sonrasında kronik hepsinde kopma sorunu oluyor dedi. 9-10 aydır kullandığım önceki TP-Link modemini bu yüzden değiştirmiştim. Bana 5 GHz ve VDSL/FİBER destekli bir modem almamı tavsiye etti ve apartmana kadar internetin sorunsuz geldiğini söyledi. Bu arada gelen ekip TurkNet adına gelen Telekom ekipleriydi. Tavsiyelerinizi ve modem önerilerinizi bekliyorum.

değerler.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem değerleriniz Hatalar(pkts) dışında çok iyi.
Hatalar kısmında bende 0, 0 yazmakta.
Bende TD-W9970 modem mevcut, ara ara ping sorunu olması ve yazın çok ısınması gibi sorunları var, onun dışında hız ve bağlantı problemi yok.
Bu arada 24 ay oluyor kullanalı.

Modem değerleriniz Hatalar(pkts) dışında çok iyi.
Hatalar kısmında bende 0, 0 yazmakta.
Bende TD-W9970 modem mevcut, ara ara ping sorunu olması ve yazın çok ısınması gibi sorunları var, onun dışında hız ve bağlantı problemi yok.
Bu arada 24 ay oluyor kullanalı.
Bende birazcık kronik sorunlu demesine şaşırdım adamın modeme çünkü gördüğüm kadarıyla herkes olumlu yorum yapmış.

Bende birazcık kronik sorunlu demesine şaşırdım adamın modeme çünkü gördüğüm kadarıyla herkes olumlu yorum yapmış.

Bilmiyorum, Modem'in kendisindede sorun olabilir, ev tesisatındada sorun olabilir.
Ancak sorunlu bir tesisata göre hata (pkts) oranı çok düşük genelde tesisat sorunluysa ağ hata oranı 100.000'lere yaklaşıyor.
Linkteki modemide alabilirsin, modemi garantiyede verebilirsiniz size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı