TP-Link TD-W9960 alınır mı?

Crisby

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bayağıdır bizim mahallede altyapı olarak ADSL vardı fakat gecen aylarda altyapıyı değiştirdiler ve VDSL geldi.
Ben TurkNet kullanıcısıyım, 16 megabit paketi kullanıyordum. VDSL geldiği icin altyapım 75 megabit e kadar desteklediği gozüküyordu, ben de 100 megabitlik pakete geciş yaptım fakat modemim ADSL olduğundan dolayı 100 megabiti kullanamadım. Tekrardan 16 megabit pakete düştüm, bu yüzden yeni bir modem almak istiyorum ve şu modemi uygun gordüm.
TP-Link TD-W9960 Wireless N VDSL/ADSL Modem Router
Bu modemi alırsam 100 megabit olan pakete gecersem sorun yaşamam değil mi?
75 megabit e kadar destekliyormuş altyapım download ve upload kac mb/s saniye olur tahmini biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla TD-W9970 bu kadar çok sorunlu iken TD-W9960 ne kadar randımanlı olur bilemiyorum. Gerçi bizimkiler Türk Telekom'un verdiği özel yapımlardan da kaynaklı olabilir.

Çoğu VDSL routerda olduğu gibi kablo ile modeme bağlandığınızda size verilen hızın tamamını alabilirsiniz. Ancak kendisi(TD-W9960) eski teknoloji(Wi-Fi 4) bir router olup yalnızca 2.4 GHz bandında çalıştığından dolayı Wi-Fi ile bağlı herhangi bir cihazdan 50 Mbps üstü internet hızı göremezsiniz. Daha fazlası için o cihaza kablo ile bağlanacaksınız veya Wi-Fi 5 üzeri bir modem alıp 5 GHz frekansta bağlantı kuracaksınız.

Valla TD-W9970 bu kadar çok sorunlu iken TD-W9960 ne kadar randımanlı olur bilemiyorum. Gerçi bizimkiler Türk Telekom'un verdiği özel yapımlardan da kaynaklı olabilir.

Çoğu VDSL routerda olduğu gibi kablo ile modeme bağlandığınızda size verilen hızın tamamını alabilirsiniz. Ancak kendisi(TD-W9960) eski teknoloji(Wi-Fi 4) bir router olup yalnızca 2.4 GHz bandında çalıştığından dolayı Wi-Fi ile bağlı herhangi bir cihazdan 50 Mbps üstü internet hızı göremezsiniz. Daha fazlası için o cihaza kablo ile bağlanacaksınız veya Wi-Fi 5 üzeri bir modem alıp 5 GHz frekansta bağlantı kuracaksınız.
peki ya

Zyxel VMG3625-T50B AC1200Mbps Vdsl/adsl Fiber Modem/router​

alsam işimi gorür mü acaba ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı