TP-Link TD-W9970 Access Point Olarak Kullanma

BarisSeyhan

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2017
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TTNET kullanırken TP-Link markasının bu modemini vermişlerdi. Şu an Superonline kullanıyorum. Onlar da farklı bir modem verdiler, bende bu modem boşta durmasın diye Access Point olarak kullanmak istedim. Kurulum yaparken WAN ayarlarında bağlantı türü "PPPoE" olarak gözüküyor, bunu "köprü" olarak değiştirmem gerekiyor fakat böyle bir seçenek yok. İzlediğim videolarda bu seçenek mevcut. Modemi defalarca fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen bu ayarı değiştiremiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Bu konuyu bende merak ediyorum aynı şekilde TP-Link TD-W9970 modeli mevcut...Süperonline ye geçtiğim için boşa düştü....Arka odalarda çekim zayıf veya kopuyor...Nette bayağı video izledim Süperonline nin ZTE modemini Tp linke ethernet ile bağladım onda sorun yok ama ben metrelerce kablo değilde kablosuz olarak bağlanmak istiyorum bu şekilde fiber ZTE modemi ,Tp link 9970 e köprü olarak bağlamak mümkün mü acaba?
 
Ne demek WAN ayarı ile işin yok. WAN ayarını köprü moduna almazsan modemi köprü modunda kullanamazsınız.
kabloyu wan portuna takmazsan wan ayarlarının bir anlamı olmaz wve modemi dummy switch olarak kullanırsın, wifi yi de bu switch portlarından biri sayar.
 
Modemi birkaç kez fabrika ayarlarına döndürdükten sonra arayüz-kolay menü-kolay Bridge/Köprü sekmesinden modemi köprü moduna alabildim. Konu kapatılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı