TP-Link TD W9970 modemim VDSL destekliyor mu?

$MidYu

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Öncellikle iyi forumlar. Bugün internet hız testi yaptım ve internetimin gereken düzeyde olmadığını fark ettim.
Hemen TürkNet Online işlemlere girip arıza kaydı bıraktım ama arıza ile ilgili bir bilgi vermedim hani destekleri nasıl diye.
Cidden de arızayı doğru bir şekilde bulmuşlardı. Size modemimin arayüzünü bırakıyorum sağ üste bir yeri karaladım sizce o modemimin VDSL desteklediğini kanıtlar mı?
Alt yapım VDSL destekliyor bu arada.

modem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle iyi forumlar. Bugün internet hız testi yaptım ve internetimin gereken düzeyde olmadığını fark ettim.
Hemen TürkNet Online işlemlere girip arıza kaydı bıraktım ama arıza ile ilgili bir bilgi vermedim hani destekleri nasıl diye.
Cidden de arızayı doğru bir şekilde bulmuşlardı. Size modemimin arayüzünü bırakıyorum sağ üste bir yeri karaladım sizce o modemimin VDSL desteklediğini kanıtlar mı?
Alt yapım VDSL destekliyor bu arada.

Eki Görüntüle 571242
Modem VDSL destekler. Büyük ihtimalle hattın ADSL'de. Türknet Online İşlemler'e gir. Kampanyamı değiştirmek istiyorum diye belirt. Hattını ADSL'den VDSL'e alsınlar. İşlem 1 hafta sürebiliyor.

Modem VDSL destekler. Büyük ihtimalle hattın ADSL'de. Türknet Online İşlemler'e gir. Kampanyamı değiştirmek istiyorum diye belirt. Hattını ADSL'den VDSL'e alsınlar. İşlem 1 hafta sürebiliyor.

Teşekkür ederim
Modem VDSL destekler. Büyük ihtimalle hattın ADSL'de. TürkNet Online işlemler'e gir. Kampanyamı değiştirmek istiyorum diye belirt. Hattını ADSL'den VDSL'e alsınlar. İşlem 1 hafta sürebiliyor.

Hocam 1 hafta değil yaklaşık 2-3 saat sürdü. Ve internet hızımda ani bir yükselme oldu.
modem 2.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı