TP-Link TD-W9970V3 kablosuz köprüleme nasıl yapılır?

süprizbozan

Picopat
Daha fazla  
Dostlar evde bu model bir modem var ve ben bu modemi ana modemime bağlayıp eve internet yaymak istiyorum. Bunu yapabilmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar evde bu model bir modem var ve ben bu modemi ana modemime bağlayıp eve internet yaymak istiyorum. Bunu yapabilmemin bir yolu var mı?
Ana modemden istediğiniz yere kablo çekip, w9970 cihazınızda da gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz. Aşağıdaki videolar yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ana modemden istediğiniz yere kablo çekip, w9970 cihazınızda da gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz. Aşağıdaki videolar yardımcı olur.

Hocam ben bunu kablosuz olarak yapmak istiyorum yanı araya Ethernet kablosu çekmek istemiyorum.

Hocam öyle bir seçenek yok maalesef. Yani yapamayacağım teşekkürler ilginiz için iyi Sosyaller.
RIca ederim. Laptobunuzun sürücüleri hakkındaki konunuza da yazmıştım. Hala lazımsa yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı