Merhabalar, başlıkta bahsettiğim modelde olan modeli kullanmaktayım ancak bu modemle alakalı bazı sorularım ve sorunlarım mevcut. Öncelikle evde modemi kablolu olarak 1 adet PC ve Tivibu kullanıyor. Kablosuz olarak ise 3 telefon bağlanıyor. Şöyle bir problem var ki kablosuz olarak çok aktif olmayan bir kullanımda dahi (örn: Telefonlar Wi-Fi'ye bağlı ancak hiçbiri kullanılmıyor.) internet hızı ciddi anlamda düşüşler yaşıyor ve 5000-6000 Ms'e varan gecikmeler söz konusu. Modem üzerindeki tuştan Wi-Fi özelliğini kapattığım takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Teknik destek almak için hem Türk Telekom'u hem üretici firmayı defalarca aradım ancak kendileri bir arıza göremedğini ve hiçbir problem olmadığını belirttiler. Evimdeki çok daha eski marka bir modem ile denediğimde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum ancak bu sefer de Tivibu ve modem arasında ethernet ile bağlantı sağlamama rağmen Tivibu çalışmıyor. Genel olarak bu sorunların kaynağı ne olabilir ve nasıl bir çözüm yolu izlenebilir.
Teşekkürler.
Teşekkürler.