TP-Link TDW9970 hız düşüklüğü

Doğru bir tespit :D Bu açıdan düşünmedim. O yüzden anlayamadım. Bu arada 16Mbps VDSL paketini daha yüksek pakete geçiş yapabilir arkadaş. Atıyorum şu an paket fatura fiyatı 90 TL diye kabaca söylersem eğer, 91 TL olan yüksek download hızına sahip paket'e geçiş yapabilir. Arkadaşın bu aklında bulunsun. Konuya dönersek eğer, bence internet sağlayıcı tarafından bir kısıtlanmada olabilir. Bilgisayar üzerinden yazılımsal bir şey bu şekilde sorun yapmaz diye düşünüyorum. Hani en azından dalgalanır, 3-5-10-18Mbps olarak, ama bu direkt kısıtlanmış gibi algı yarattı ben de...Benim başıma benzer bir durum Turknet sağlayıcısında gelmişti. 2 ay boyunca 100Mbps download paketim 9Mpbs'e sabitlenmişti :) Modem arayüzünde herşey normaldi, ama hız testi ve veri indirme yaparken 9Mbps değerinde oluyordu.
Turk Telekom VDSL kullanıyorum, 50mbit 139 TL, interneti aldığımdan beri (14) ay oldu, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Prime müşterisiymişim. Bana kalırsa Turk Telekom'dan şaşılmamalı, ama fiyata kötü teklif verilirse anında terk ederim telekom'u. Ping olsun, stabilite olsun çok memnunum.

Turk Telekom VDSL kullanıyorum, 50mbit 139 TL, interneti aldığımdan beri (14) ay oldu, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Prime müşterisiymişim. Bana kalırsa Turk Telekom'dan şaşılmamalı, ama fiyata kötü teklif verilirse anında terk ederim telekom'u. Ping olsun, stabilite olsun çok memnunum.

Eğer paketin 50Mbps ise sorun modem ile alakalı değil gibi. Çünkü 18Mbps modeme gelen download sinyal değeri 🤔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı