TP-Link TL-WN821N bağlantısı Linux çalışınca kesiliyor

EmirGlk

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, Linux'a yeni başladım ve kablosuz adaptör alınması gerekiyormuş. Bugün bir tane adaptör aldım. (Uyumlu olduğu söylendi.) Köprü bağdaştırıcısından ve USB'den adaptörü seçtikten sonra Linux'u çalıştırdığımda anlamadığım bir şekilde adaptörle bilgisayar bağlantısını kesiyor ve köprü bağdaştırıcısında adaptör gözükmüyor. Çözümü bilenler cevaplarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

• TP-Link TL-WN821N.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'da kablosuz ağlara girebilmek için wirilles adaptör gerekmiyor mu ben mi yanlış anladım?
Bilgisayarda kablosuz internet yok mu zaten? Kablolu da olur. Normalde bilgisayarın kendi ağ bağlantılarını kullanabilir. Ancak Kali gibi bazı dağıtımların bazı özellikleri için gerekli hatırladığım kadarıyla. Kali veya benzeri bir dağıtım mı kurdunuz?

Bilgisayarda kablosuz internet yok mu zaten? Kablolu da olur. Normalde bilgisayarın kendi ağ bağlantılarını kullanabilir. Ancak Kali gibi bazı dağıtımların bazı özellikleri için gerekli hatırladığım kadarıyla. Kali veya benzeri bir dağıtım mı kurdunuz?
Masaüstü kullandığım için kablosuz bağlantı yok, Kali Linux'a da yeni başladığım için pek anlayamadım sorunun kaynağını.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı