TOCA
Hectopat
Çözüldü: Bufferbloat nasıl çözülür?
İndirme esnasında sorun çıkartmaz iken yükleme (upload) oluşurken fena halde ping oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
selam hortlatıyorum konuyu kusuruma bakmayın lütfen firmware dosyasını buraya yükleyebilir misinizBugün saat 00:28 de yeni güncelleme geldi haber edeyim dedim.
Selam hortlatıyorum konuyu kusuruma bakmayın lütfen Firmware dosyasını buraya yükleyebilir misiniz?
Snr değerlerin nasıl oldu? Bende vc220-g3u kullanıyorum ve 7 altına düştüğünde kopmalar oluyor. 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum modemi. Şimdi böyle olunca sinir oldum. Sen modem aldın mı ve eğer aldıysan snr değerlerin düzeldi mi?Archer VR300 siparişi verdim salı günü elimde olur diye tahmin ediyorum hayırlısı ile TT modemi asla kullanmayacağım bir daha bana ders oldu.
Şu anlık elimde modem yok diye mecbur bunu kullanıyorum 2-3 günlüğüne.
Birisinde SNR 10 olupta diğerinde 7.5 olması biraz kafamı karıştırdı![]()
evet yeni aldığım modem broadcom chipsetli olduğu için mediatek cpu'ya göre daha iyi sonuç verdi tenda v12 kullanıyorum şuanlık, kullandığım dolap huawei dslam. mediatek modemde 7 snr verirken broadcom modemde 9.5 ila 11 arası snr alıyorum.Snr değerlerin nasıl oldu? Bende vc220-g3u kullanıyorum ve 7 altına düştüğünde kopmalar oluyor. 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum modemi. Şimdi böyle olunca sinir oldum. Sen modem aldın mı ve eğer aldıysan snr değerlerin düzeldi mi?
bu modemin manuel snr ayarı var mı?evet yeni aldığım modem broadcom chipsetli olduğu için mediatek cpu'ya göre daha iyi sonuç verdi tenda v12 kullanıyorum şuanlık, kullandığım dolap huawei dslam. mediatek modemde 7 snr verirken broadcom modemde 9.5 ila 11 arası snr alıyorum.
Bu modemin manuel SNR ayarı var mı?
Tenda mı TP-Link VC220 mi?
aynı modem bendede var nasıl bakıyoruz güncellmeyeBugün saat 00:28 de yeni güncelleme geldi haber edeyim dedim.
Aynı modem bende de var nasıl bakıyoruz güncellmeye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.