TP-Link VC220-G3U'ya yeni gelen VC220-G3U-v2.0_230301 güncellemesi

• Konuyu başlatan TOCA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 16.302
Sağ olun daha iyileri size nasip olsun inşallah. Evet hatırlıyorum o günleri root şifresi için az uğraşmamıştım en sonunda root şifresi değiştirmeyi kapattılar son Firmware'de :)

En sonunda sinirlenip TurkNet'in modemini almıştım ZyXEL VMG8623-T50b donanımsal olarak çok güzel modem ama yazılımsal sıkıntısı var ve bence parasını hak etmiyor onun yerine Keenetic daha iyi.

Benimde yazılımım güncellenmiş ne qos ayarı kalmış ne bişey leş gibi olmuş ben uploadı hafif kısıyordum şimdi LAN'daki uploadı azaltamıyorum kendi mac adresimi eklesemde olmuyor wifi'de de qos stabil değil çıldırıyorum tplink güncelleme bize ait değil diyor dosya verin diyorum yok bizde türk telekom atıyor güncelleme diyor ne yapacağım bilemedim stabilite kaybım var.

Benim de yazılımım güncellenmiş ne QoS ayarı kalmış ne bir şey leş gibi olmuş ben uploadı hafif kısıyordum şimdi Lan'daki uploadı azaltamıyorum kendi Mac adresimi eklesemde olmuyor Wi-Fi'de de QoS stabil değil çıldırıyorum TP-Link güncelleme bize ait değil diyor dosya verin diyorum yok bizde Türk Telekom atıyor güncelleme diyor ne yapacağım bilemedim stabilite kaybım var.

Hocam bende önceki sürümde bufferbload için upload ve download kısıyordum şimdi de oluyor?
Böyle ayarlıyorum oluyor IP bazlı yapmayınca olmuyordu bende yapamamıştım IP yapınca oldu MAC adresi ile yapıyorsan Mac bazlı olacak.

1684914341764.png

1684914415748.png

Modem bugün iflas etti benim 2 yıldır sorunsuz çalışan modem güncellemenin ilk ayında patladı yarın servise yollacağım interneti 3dk civarı açık tutuyor sonra kendi kendine hard reset atıp her şeyi sıfırlıyor şu anda. Başka modem taktım sorunsuz kullanıyorum netimi.

Hocam bende önceki sürümde bufferbload için upload ve download kısıyordum şimdi de oluyor?
Böyle ayarlıyorum oluyor IP bazlı yapmayınca olmuyordu bende yapamamıştım IP yapınca oldu MAC adresi ile yapıyorsan Mac bazlı olacak.

Eki Görüntüle 1791087

Eki Görüntüle 1791088

Hocam bende yapmak istiyorum nasıl yapacağım aynı modeme sahibim kaç Mbit paketi kullanıyorsunuz neye göre ayarladınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı