Çözüldü TP-Link VR300 modem kurulumu yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vyoora

Centipat
Daha fazla  
Modem değişikliği yapmak istediğim için TP-Link VR300 aldım ve kurulumu yaptım. Arayüzde yapmam gereken her şeyi harfiyen yaptığıma eminim. Bana Türk Telekom tarafından gönderilen kullanıcı adını ve şifreyi girmeme rağmen ve diğer her bölümü doğru bir şekilde doldurmama rağmen internet gelmiyor. "parametrelerinizi yeniden yapılandırın" hatası alıyorum. Müşteri hizmetleri ile 4 defa tekrar tekrar yapılandırmayı denedik ancak başarılı olamıyorum. Hattım VDSL. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

IMG_0762.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem değişikliği yapmak istediğim için TP-Link VR300 aldım ve kurulumu yaptım. Arayüzde yapmam gereken her şeyi harfiyen yaptığıma eminim. Bana Türk Telekom tarafından gönderilen kullanıcı adını ve şifreyi girmeme rağmen ve diğer her bölümü doğru bir şekilde doldurmama rağmen internet gelmiyor. "parametrelerinizi yeniden yapılandırın" hatası alıyorum. Müşteri hizmetleri ile 4 defa tekrar tekrar yapılandırmayı denedik ancak başarılı olamıyorum. Hattım VDSL. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2532331

Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklemediyseniz ekleyin. Bir de VLAN ID değerini 35 yapın.

Eki Görüntüle 2532331
Gelişmiş kısmında kullanıcı adı/şifre, PPPoE vs. değerlerin olduğu ekranın görselini atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_0766.jpeg
    IMG_0766.jpeg
    164,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0767.jpeg
    IMG_0767.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0766.jpeg
    IMG_0766.jpeg
    164,1 KB · Görüntüleme: 28
Teknik ekip geldi. 4 kere tekrar tekrar yeniden SMS ile attıkları şifre alakasızmış. Gelen adam farklı bir tane söyledi oldu. Türk Telekom gerçekten çok saçmalıyor. 2 gündür boşa zamanımı harcadılar.

Tahmin etmiştim. Sorun çözüldüyse sorun yok.

Modem yapılandırılması için tek bir harf bile hatalı yazılsa kabul etmiyor bazen sıfır O harfi olabiliyor gibi büyük küçük harfler bile etkiliyor. İstersen teknoloji destek hattı var o birimden destek alabilirsin bende kurulum sorunu yaşadım hemen çözdüler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı