Ogün Güneş

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2019
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Wi-Fi 6 bir modeme geçmek istediğim için modem değiştirmeye karar vermiştim. VX230v modelini internetten kontrol edebilirsiniz hem modem hem router özelliği olduğundan dolayı aldım. Fiyat olarak da diğerlerine göre bayağı uygundu çünkü. Kurulum yaptığımda sanırım sadece router olarak kuruluyor. Ne yaptıysam modem olarak kuramadım. Yardımcı olma şansınız var mı acaba? Ve eski modemimi geri takıp önce router olarak ayarlıyım sonra modeme çevrilir belki diye router olarak ayarlamayı denedim yine yapamadım.
Aşağıya işinize yarayabilecek birkaç fotoğraf bırakıyorum. Ayarlarda hafif değişiklikler yaptım ama sonuç nafile.

Ekran görüntüsü 2024-09-10 133843.png


Ekran görüntüsü 2024-09-10 134414.png


Ekran görüntüsü 2024-09-10 134857.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videsuna bakmış mıydınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bu ADSL 🤔


Evet önce bu videodan yardım alıp yapmaya çalıştım, sonra da.
Şu sitedeki gibi yapmaya çalıştım yani hem eski modemim hem yeni aldığımla birlikte. Ama bir türlü olmadı.
 
Merhaba şu an ben de aynı durumdan muzdaribim. Vodafone kullanıyordum, verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girmek yeterliydi. Şimdi Netgsm'e geçtim bir türlü kurulum yapamadılar. Siz yapabildiniz mi?

Biraz önce çözdüm. Kurulumda kullanıcı adı ve şifre kısmında, VLAN ID kapalı geliyor. Onu açıp, 35 girince internete bağlandı.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı