TP-Link WN823N QoS ayarı açılmalı mı?

Makaleler
3
Merhabalar. Ağ adaptörüm TP-Link WN823N. Gelişmiş seçeneklerde "Support QoS" "Not Support QoS" ve "Auto" var. Ben bunlardan hangisini seçmeliyim? Desteklediğim zaman indirme hızım artıyor fakat oyunlarda kopmalar oluyor. Ya da belki bana öyle geldi normalde alakasız. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

Bu konuyu önceden de açmıştım fakat kimse cevaplamadı, umarım bu sefer bilen birisi yardımcı olur, çünkü gerçekten merak ediyorum.

Buradan teknik destek ile mail iletişimi sağlayabilirsiniz ayrıca belirtiğiniz ayarı 1 gün deneyebilir farklılığını anlayabilirsiniz. Netteki yazılarda internetin stabilitesini sürekli yaptığı kopmaları önlediği vs yazıyor linkini bırakıyorum onu da türkçeye çevirir okursunuz.

Quality of Service (QoS) Nedir

QoS Nedir ve Bandwidth Ne İşe Yarar? Öncelik Nasıl Verilir? - Technopat Sosyal

How to Use Quality of Service (QoS) to Get Faster Internet When You Really Need It

Teknik Destek İletişim | TP-Link Türkiye

Son düzenleme:
Hocam hiç araştırma yapmıyorsun, insan biraz geçmiş konuları araştırır. Daha önce detaylı bir açıklamada bulunmuştum. Bi zahmet önce geçmiş konulara bakın
Paylaştığım yazının altında 2 tane görsel var, onları da incelemeyi ihmal etme

Bildirim gelmemiş, kusura bakma. Cevabın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…