TPA3110 30W + 30W amfi 60W yapılır mı?

deskop

Centipat
Daha fazla  
Hızılıca soruyorum TPA3110 30W + 30W amfi alacağım 2X 30W çıkışı var. Bunun ikisini seri bağlayıp 60W ses alabiliri miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, TPA3110 gibi stereo (2x30W) bir amplifikatörün iki kanalını seri bağlayarak 60W tek bir çıkış elde edemezsin. Tek kanal daha güçlü bir çıkış için TPA3116 monoya bakabilirsin.

Hayır, TPA3110 gibi stereo (2x30W) bir amplifikatörün iki kanalını seri bağlayarak 60W tek bir çıkış elde edemezsin. Tek kanal daha güçlü bir çıkış için TPA3116 monoya bakabilirsin.

Peki bu nasıl TPA3118 ;

Bunu da araştırdım her yerde sahtesi normalde 32 pin olması gereken amfi 28 pin sahteleri var birçok sitede fotoğrafta saydım tek 32 olan bunu buldum ama yorumu düşük bayağı bir de 30 wat ve 60 wat arasında çok fark olur mu yani aman aman mı , değer mi yani.

Peki bu nasıl TPA3118 ;

Bunu da araştırdım her yerde sahtesi normalde 32 pin olması gereken amfi 28 pin sahteleri var birçok sitede fotoğrafta saydım tek 32 olan bunu buldum ama yorumu düşük bayağı bir de 30 wat ve 60 wat arasında çok fark olur mu yani aman aman mı , değer mi yani.
Ürünün orjinal olma ihtimali yok orjinalleri zaten çok pahalı, 30watt ile 60watt arasında ise ses olarak fark olur ama 30watt evde kullanıcaksan zaten gayet yeterli.

Ürünün orijinal olma ihtimali yok orijinalleri zaten çok pahalı, 30watt ile 60watt arasında ise ses olarak fark olur ama 30watt evde kullanıcaksan zaten gayet yeterli.

Orijinal bana bir link atabilir misin satın alayım bu nasıl;

Hocam orjinal bulamadım linkini ama alıp deneyebilirsin bence.
baya araştırdım 28 pin replikalar vat 32 pin amazondan buldum umarım alıp bi deneyeceğim bide bi sorum olucak örnek veriyorum amfi 60 wat hoporlör 45 wat bi sıkıntı olurmu bi sorum daha var streo amfiler ilk başta bahsetiğim gibi sadece bir çıkılını kulansam diyeri boşta kalsa mono gibi olurmu

Hocam orjinal bulamadım linkini ama alıp deneyebilirsin bence.
baya araştırdım 28 pin replikalar vat 32 pin amazondan buldum umarım alıp bi deneyeceğim bide bi sorum olucak örnek veriyorum amfi 60 wat hoporlör 45 wat bi sıkıntı olurmu bi sorum daha var streo amfiler ilk başta bahsetiğim gibi sadece bir çıkılını kulansam diyeri boşta kalsa mono gibi olurmu

Mono çalışacağını düşünmüyorum örnek vermek gerekirse sağdan ses geldi sen sola bağladın o sesi alamazsın. 45W'lık haparlöre gelicek olursak eğer ses seviyesini sonuna kadar açmadan dikkatli kullanırsan bir sıkıntı çıkmaz.

Mono çalışacağını düşünmüyorum örnek vermek gerekirse sağdan ses geldi sen sola bağladın o sesi alamazsın. 45W'lık haparlöre gelecek olursak eğer ses seviyesini sonuna kadar açmadan dikkatli kullanırsan bir sıkıntı çıkmaz.

Abladım yardımcı olduğun için teşekkürler motorun altına sws sitmei yaptım ama amfi yok ses bombası modülüyle çalıştırıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı