- Makaleler
- 1
Arkadaşlar TPM açık ama nedense kapalı görünüyor sebebi ne olabilir? Secure Boot da aktif. Anakartım B450 S2H.
Çözüldü: Windows 11 TPM 2.0 kapalı görünüyor
Merhaba Technopat sakinleri, halihazırda bilgisayarımda Windows 11 kullanıyorum çeşitli oyunların anti cheat sistemleri Secure Boot'u açmamı istiyor ama zaten Windows 11'inde şart koştuğu üzere Secure Boot açık TPM 2.0'da açık ama ona rağmen hala Secure Boot hatası alıyorum. Çözümü nedir...www.technopat.net
Konuya bakabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum deneyeceğim.Kayıt defterine TPM ekle. Aşağıdaki makale bunun için biçilmiş bir kaftan. Ben bu işlem ile Win11 yüklenmeyen pclere bile Win11 yüklemesi yapabilmiştim
![]()
Windows 11'i TPM 2.0 ve Güvenli Önyükleme olmadan yükleme
TPM 2.0 ve Güvenli Önyükleme olmadan Microsoft Windows 11'i yükleyin. Bu gereksinimlere uygunluk, hem sistemin önceki sürümünüyeniwindows.net
Kayıt defterine TPM ekle. Aşağıdaki makale bunun için biçilmiş bir kaftan. Ben bu işlem ile Windows 11 yüklenmeyen pclere bile Windows 11 yüklemesi yapabilmiştim
![]()
Windows 11'i TPM 2.0 ve Güvenli Önyükleme olmadan yükleme
TPM 2.0 ve Güvenli Önyükleme olmadan Microsoft Windows 11'i yükleyin. Bu gereksinimlere uygunluk, hem sistemin önceki sürümünüyeniwindows.net
Teşekkür ediyorum deneyeceğim.
Hocam bu şekilde Valorant girebilir miyim?
Teşekkür ediyorum deneyeceğim.
Bildiğim kadarıyla 'Valorant' bir oyun adı. Konumuzla alakasını pek anlayamadım hocam; açar mısınız?Teşekkür ediyorum deneyeceğim.
Bildiğim kadarıyla 'Valorant' bir oyun adı. Konumuzla alakasını pek anlayamadım hocam; açar mısınız?
Kayıt defterine TPM yi ekledikten sonra PC' nizi yeniden başlatmanız gerekir o vakit. Sonucu buraya tekrar yazarsanız faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürlerValorant adlı oyun TPM desteği istiyor güvenlik amaçlı.
Kayıt defterine TPM'yi ekledikten sonra PC' nizi yeniden başlatmanız gerekir o vakit. Sonucu buraya tekrar yazarsanız faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürler![]()
Biosa girip "AMD TPM Switch" i "Enable" yapmış mıydın peki?Hocam ekledim hiçbir değişiklik yok. Windows 10'dan Windows 11 geçerken de TPM yok dediği için TPM'siz geçmek zorunda kalmıştım anlam veremediğim şey TPM olmasına rağmen yok gözükmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.