Bluezy Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 144 14 Ekim 2021 #1 Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 15 Ekim 2021 #11 Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Valorant' da sıkıntı oluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Valorant' da sıkıntı oluyor diye biliyorum.
MySelly Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #12 Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Bazı programlarda TPM 2.0 veya securty boot açık değil hatası aldım ama denemekten ne zarar gelirki. Artı 0 Eksi
Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Bazı programlarda TPM 2.0 veya securty boot açık değil hatası aldım ama denemekten ne zarar gelirki.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #13 Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır karşılaşmazsın bir şey olmaz. Sadece Insider programına giremezsin ve Valorant oyununa giremezsin. Artı 0 Eksi
Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır karşılaşmazsın bir şey olmaz. Sadece Insider programına giremezsin ve Valorant oyununa giremezsin.
ForceUT Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2021 #14 Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft gerektiriyorsa vardır bir bildiği bence kullanma. Artı 0 Eksi
Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft gerektiriyorsa vardır bir bildiği bence kullanma.
MySelly Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #15 Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım hatta custom kurarsan daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Bluezy dedi: Windows 11'i sistem gereksinimlerini kaldırarak kurarsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım hatta custom kurarsan daha iyi olur.
Alperen 1905 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 51 Yer Çanakkale,Bayramiç Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #16 tpm nasıl kurulur Artı 0 Eksi