TPM 2.0 ve UEFI saçma mı? Normal mi?

Aynen öyle olur.

Ama sanmıyorum Microsoft ne yapacağını biliyor sadece zamanını bekliyor. Çünkü Windows 10'un desteği bittikten sonra milyarlarca bilgisayar virüslere karşı savunmasız kalıp başka bir işletim sistemine geçecek bu da Microsoft'a darbe olur.

Eski bilgisayarları reddedemez. Ayrıca 5 senelik bilgisayarlar pek de eski sayılmaz Windows 10 en az 4 GB RAM istiyor diye biliyorum. Ve evet, reddedeceğine ihtimal dahi vermiyorum çünkü milyonlar kaybedecektir. Ha belki 2 - 3 sene daha geliştirir sonra yayınlar o zamana kadar birçok bilgisayar toplayan insanlar TPM destekli yeni nesil işlemciler almış olur, sayılar çoğalır belki o zaman cidden reddedebilir.

Eski bilgisayarları reddedemez. Ayrıca 5 senelik bilgisayarlar pek de eski sayılmaz Windows 10 en az 4 GB RAM istiyor diye biliyorum. Ve evet, reddedeceğine ihtimal dahi vermiyorum çünkü milyonlar kaybedecektir. Ha belki 2 - 3 sene daha geliştirir sonra yayınlar o zamana kadar birçok bilgisayar toplayan insanlar TPM destekli yeni nesil işlemciler almış olur, sayılar çoğalır belki o zaman cidden reddedebilir.

Dediğim gibi saçmalığın daniskası resmen.
Bu gidişle Windows 11 hayal olacak gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı