TPM zorunluluğu kaldırılmış Windows 11 Valorant VAN9001 hatası nasıl giderilir?

burakpat0441

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 TPM 2.0 olmadan yükledim, her yerde TPM 2.0 etkinleştir diyorlar ama ben Rufus'tan kurarken TPM 2.0 atladım o olmadan sıkıntısız kullanıyorum fakat Valorant giremiyorum.

Ekran görüntüsü 2025-06-28 223110.png

Windows 11 < Windows 10.

Biliyorum iki üç tane oyunu açmıyor Linux, fakat Valorant'a karşı özel bağınız varsa bilemem.

Dostum yıllarca Linux kullanmış çoğu sistemide kurmuş olarak söylüyorum. Şu an bile sistemimde Arch, macOS, Windows 11 superlite var. Linux'da oyun oynamak berbat. Ve hala Linux'da çoğu masaüstü ortamları rezalet. Bir şeyi yapıyorsunuz diğerini yapamıyorsunuz. Bir şey yapmadan sistem bozuluyor daha sayamayacağım yüzlerce sorunlar var. Kafa yer bunlar. Linux hala günümüzde tam stabil bir işletim sistemi değil. Fanlık yapmaya gerek yok.

Dostum yıllarca Linux kullanmış çoğu sistemide kurmuş olarak söylüyorum. Şu an bile sistemimde Arch, macOS, Windows 11 superlite var. Linux'da oyun oynamak berbat. Ve hala Linux'da çoğu masaüstü ortamları rezalet. Bir şeyi yapıyorsunuz diğerini yapamıyorsunuz. Bir şey yapmadan sistem bozuluyor daha sayamayacağım yüzlerce sorunlar var. Kafa yer bunlar. Linux hala günümüzde tam stabil bir işletim sistemi değil. Fanlık yapmaya gerek yok.

Linux'ta zaten oyun oynanmaz bunu fazlasıyla biliyorum Windows aptal güncellemeleri ve politikasını çekmektense Linux'ta kalırım daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00