Satılık TR 30 Level hiç dereceli atılmamış smurf LoL hesabı

The Elite

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2015
Mesajlar
1.538
Makaleler
2
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba. LoL'ü bıraktığım için uzun süredir oynamıyordum. Bugün öylesine bir hesaba gireyim dedim. Arkadaş listemde tanıdık gelen bir isim gördüm ve daha sonra o hesabın bana ait olduğunu hatırladım. Çok uzun süre önce smurf hesap satan bir siteden (hangisi olduğunu hatırlamıyorum zaten bir iki tane var) almıştım. Ancak hiç oynamamışım ve unutmuşum. Zaten şu an da oynamadığım için boşta duruyordu en azından satayım dedim. Smurf hesap olarak kullanabilirsiniz. E-posta şifre vesaire neyi varsa alın değiştirin. Telefon numarası falan da eklenmemiş. Sadece hesabı ilk aldığımda üç maç esnek atmışım onun dışında tertemiz boş hesap. Bu kadar uzun süre beklediği için de ban riski yoktur diye düşünüyorum. OP GG'den bakıldığında maç bile görünmüyor geçmişinde. Ekran görüntüleri aşağıda mevcut. Fiyatı 25 TL. Garanti hesabıma ücreti göndererek hesabı alabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    973,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 3.png
    3.png
    551 KB · Görüntüleme: 86
  • 4.png
    4.png
    561,1 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar merhaba. LoL'ü bıraktığım için uzun süredir oynamıyordum. Bugün öylesine bir hesaba gireyim dedim. Arkadaş listemde tanıdık gelen bir isim gördüm ve daha sonra o hesabın bana ait olduğunu hatırladım. Çok uzun süre önce smurf hesap satan bir siteden (hangisi olduğunu hatırlamıyorum zaten bir iki tane var) almıştım. Ancak hiç oynamamışım ve unutmuşum. Zaten şu an da oynamadığım için boşta duruyordu en azından satayım dedim. Smurf hesap olarak kullanabilirsiniz. E-posta şifre vesaire neyi varsa alın değiştirin. Telefon numarası falan da eklenmemiş. Sadece hesabı ilk aldığımda üç maç esnek atmışım onun dışında tertemiz boş hesap. Bu kadar uzun süre beklediği için de ban riski yoktur diye düşünüyorum. Op Gg'den bakıldığında maç bile görünmüyor geçmişinde. Ekran görüntüleri aşağıda mevcut. fiyatı 25 TL. Garanti hesabıma ücreti göndererek hesabı alabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Fresh hesap mı? Şu ana kadar hiçbir lige yerleşti mi?
 
Fresh hesap mı? Şu ana kadar hiçbir lige yerleşti mi?
Hayır hiçbir lige yerleşmedi şimdiye kadar. Sadece 30 level olduğunda 3 adet esnek maçı atıldı o kadar.
 
Son düzenleme:
Herhangi bir uygulama ile mi yaptınız bilmiyorum ama PAX Twisted Fate görüyorum orada. Bu fiyattan daha üste satabilirsiniz.

 
Alışveriş tamamlandı. Arkadaş dolandırıcı falan değil, kendisine güvenebilirsiniz. Çok da mütevazi bir insan, tekrardan teşekkür ederim, güzel bir alışverişti.

Herhangi bir uygulama ile mi yaptınız bilmiyorum ama pax Twisted Fate görüyorum orada. Bu fiyattan daha üste satabilirsiniz.


Bu konuya gelecek olursak hesapta PAX Twisted Fate yok bu sadece bir bug, bende şaşırdım ama arka planı değiştirmeyeceğim. Fakir ruhuma, iyi geliyor.
 

Geri
Yukarı