Trabzon'a Fenerbahçe formasıyla gidersem ne olur?

Negative Sir

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Meslek
Asker (Teğmen)
Aklıma birden takıldı da. Fenerbahçe formasıyla Trabzon'a gitsem ne olur sağ çıkar mıyım oradan? :D açıkçası biz Iskenderun'da Trabzonspor forması giyen yerel halkı dövmüyoruz veya formasını çıkartmıyoruz.
Öncelikli olarak Trabzonlular cevap yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma birden takıldı da. Fenerbahçe formasıyla Trabzon'a gitsem ne olur sağ çıkar mıyım oradan? :D açıkçası biz Iskenderun'da Trabzonspor forması giyen yerel halkı dövmüyoruz veya formasını çıkartmıyoruz.
Öncelikli olarak Trabzonlular cevap yazsın.
Hayatta denemek istediğin başka şeyler de varsa bunu en sona saklaman daha doğru olur.

Hayatta denemek istediğin başka şeyler de varsa bunu en sona saklaman daha doğru olur.

Bak bu açıklayıcı oldu :D hayatta istediğim şey ise evleneceğim kız ile BJK derbisinde okul açık tribününde 300 kişi geldik tezahüratı yapmak olacak bu kesin olacak ama.

Dene ve gör. Bizi de bilgilendirirsin hem. 🤔

Hemen efendim yarına otobüs bileti alıp orada fenerium açacağım :D.

Reis trabzonluyum inegölde doğdum ama baba tarafından trabzonluyum babama Trabzonspor'u tutmuyom dedim kalp krizi geçiriyordu red yiyordum az kalsın hiç takım tutmuyom dedim rahatladı seviyeyi siz düşünün ama dayak yiyeceğinizi sanmam gerçi çağ dışı insanlar var ama bana göre yer yerde varlar bu tür insanlar çok fazla şu şu takımlı bu bu takımlı gibi yargılamayı doğru bulmuyorum arkadaş çevrem Trabzon'u öyle bir yer sanıyolarki şort giysen silah çekip vurcaklar sanıyolar sanki herkes silahla dolaşıyor bu durum biraz sinirimi bozuyor.

Bak bu açıklayıcı oldu :D hayatta istediğim şey ise evleneceğim kız ile BJK derbisinde okul açık tribününde 300 kişi geldik tezahüratı yapmak olacak bu kesin olacak ama.

Hemen efendim yarına otobüs bileti alıp orada fenerium açacağım :D.
Teşekkürler. Çözüldü olarak belirtirsen sevinirim. 🤣🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı