Louis çanta ile okula gidersem rezil olur muyum?

Ben günlük eşofman + t shirt + sweat shirt giyiyorum.
Şimdi size göre serseri miyim?
@zeki kurt WT
@unrestful
Hocam ben ne anlatiyorum siz ne diyorsunuz. Bende esofman giyiyorum bende t shirt veya sweat giyiyorum. Bahsettigimiz tarz bu degil. Ustteki attigim fotoda ve arkadasin anlattigi sekilde. Sadece tarz ile de olmuyor bu durum. Zaten bu tarza ayak uyduran kisilerin ruhunda yatiyor silah bicak gangsta havalari felan. Yani drill tarzını sıkıntılı insanlara bir nevi damga gibi düşün. Ve bunların ozentiden ibaret olduğunu unutma. Bu tipte arkadasim olsa o gunden itibaren iliskimi keserim. Yoksa 2 3 gune önce cuzdan gider 😂 sonrada bunun bos bos gangsta sohbetlerini dinlerim. 🙂

Parayı bana atabilirsin fakirim poğaça alırım.

Merhaba, 3 haftadır fitnesa gidiyorum kendime kreatin almak istiyorum.
Kreatin tavsiye eder misiniz?
Bütçe: 200 TL.

Gelin buluşak bir yerde kırarım burnunuzu.

Merhaba, bir fotoğrafım var çok güzel çıktım arka planı beyaz yanıma nasıl kız koyabilirim? Photoshop ile mi yapacağım?
Ya da parayla yapanları nereden bulurum?

Fitnessa gitmen lazım böyle çok bir şey bekleme hele kilon fazlaysa imkansız gibi bir şey.
Bir de benim yaptığım hataya düşme kas yapacağım diye çok ağır girme bugün 240kg legpress girdim belim sakatlandı yatakta yatıyorum tüm gün.

Bende de vardı spora başla emek ver sonra böyle yiyeceklerden uzak duruyor zaten insan.

Merhaba, geliştirici hesabı için 25$ ödememiz gerekiyor ben ilk paramı biriktirmeye başladığımda dolar 8'di yani 200 TL'ye denk geliyordu şimdi 200 TL biriktirdim ee dolarda 14 olmuş yani 360 TL diyorum ki biriktirmeye devam etmeli miyim? Çünkü dolar arttmaya devam ettikçe asla alamayacağım gibi duruyor.

Oto yıkama olabilir ah keşke benim de annem babam böyle söylese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı