Tracert sonuçları nasıl?

Mariachi

Hectopat
İyi Sosyaller,
Tracert sonuçlarım aşağıdaki gibi. Call of Duty Warzone 2.0 oynuyorum ve çoğu zaman 130, 140 latency alıyorum. Sağlayıcı bizde sorun yok diyor ama yaklaşık 1 aydır bu sorun devam ediyor. Sağlayıcı değiştirsem sorun çözülür mü?

tracert.jpg

İyi Sosyaller,
Tracert sonuçlarım aşağıdaki gibi. Call of Duty Warzone 2.0 oynuyorum ve çoğu zaman 130, 140 latency alıyorum. Sağlayıcı bizde sorun yok diyor ama yaklaşık 1 aydır bu sorun devam ediyor. Sağlayıcı değiştirsem sorun çözülür mü?

Eki Görüntüle 1803972
Bu ping nedir hocam 🤔 yani şaşırtıcı. Şehir neresi? Birde sanırım süperonline altyapındasın.

Chicago yazmasından tahminen sunucu Amerikan sunucusu. Ping değeri 130 140 olması gayet normal.

Hocam Amerika lokasyona bağlantı sağlıyor bu IP ama şimdi Amerika'da genelde coğu kişi Max 110ms alır ama amaç lokasyon bağlı kişi Superonline da eğer ki Marmara bolgesinde ve bu ping ise bence fazla ya. Hem bu pingler oyun oynanmaz.

Hocam Amerika lokasyona bağlantı sağlıyor bu IP ama şimdi Amerika'da genelde coğu kişi Max 110ms alır ama amaç lokasyon bağlı kişi Superonline da eğer ki Marmara bolgesinde ve bu ping ise bence fazla ya. Hem bu pingler oyun oynanmaz.
110 ve 130 arasında sadece %20 fark var, 40 yerine 48 ping almak gibi.

Avrupa sunucusu yok mu oyunda?

110 ve 130 arasında sadece %20 fark var, 40 yerine 48 ping almak gibi.

Avrupa sunucusu yok mu oyunda?

Blizzard firmasına ait IP. Ve Avrupa sunucuları normalde var ama bu oyunun sunucuları Avrupa'da varsa iyi yoksa büyük sıkıntı. Avrupa lokasyonuna sanırım direkt peeringi vardı mesela FixNet'in.

Bu ping nedir hocam 🤔 yani şaşırtıcı. Şehir neresi? Birde sanırım süperonline altyapındasın.
İstanbul / Kartal. 1 aydır saçmalıyor superonline daha önce böle birşey yoktu.

Chicago yazmasından tahminen sunucu Amerikan sunucusu. Ping değeri 130 140 olması gayet normal.
Daha önce bu şekilde bir sorunum yoktu. 40 - 50 arası oynuyordum. Hatta şu halde bile bazen 50 ms veriyor gecikmeyi. Normali bu değil europe sunucularına bağlanırken gecikme yaşıyorum. Arada bi kendi kendine düzelip tekrar bu hale dönüşüyor.

İstanbul / Kartal. 1 aydır saçmalıyor superonline daha önce böle birşey yoktu.

Daha önce bu şekilde bir sorunum yoktu. 40 - 50 arası oynuyordum. Hatta şu halde bile bazen 50 ms veriyor gecikmeyi. Normali bu değil europe sunucularına bağlanırken gecikme yaşıyorum. Arada bi kendi kendine düzelip tekrar bu hale dönüşüyor.
Amerika sunucusuna 40-50Ms bağlanmak imkansıza yakın, zaten fiziksel alt limit 30Ms civarı.

Sizin oyunla alakalı bir arıza var, Amerikan sunucusuna bağlanıyor gereksiz yere.

İyi sosyaller,

Eki Görüntüle 1803972

Uzun araştırma ve firmaların routingine baktığımda hocam. Seabone, cogent ile coğu firma iletişim kurmuş. Ve pinginiz bu IP'e göre normal. Zamanında düşük aldığını belirt misin sanırım. Avrupa sunucuda o pingi alırsın. Amerika'da imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı