Tracert sonuçlarında problem var mı?

huseyinozuer

Femtopat
Daha fazla  
Superonline'ı aradığımda bir sorun göremediklerini söylüyorlar ama Online oyunlarda gecikme yaşıyorum. Burada bir sorun var mı?

Dosya Ekleri

• 9A0CF2C1-F333-4436-B98A-6ED6263DEC18.jpeg
    9A0CF2C1-F333-4436-B98A-6ED6263DEC18.jpeg
    295,9 KB · Görüntüleme: 88
Superonline'ı aradığımda bir sorun göremediklerini söylüyorlar ama Online oyunlarda gecikme yaşıyorum. Burada bir sorun var mı?
Valve'ye de atar mısınız? Çok dolandırmış, stabil değil. Beğenmedim şahsen. Zaten hiç bir ISS kendisinde sıkıntı bulmaz ama sıkıntının kaynağı ta kendileridir.

Bunda da stabil değil. İmkanınız varsa başka ISS'ye geçin çünkü çözüm bulacaklarını sanmıyorum. Sizin yapabileceğiniz, MH'ye başka rotadan gitmek istediğinizi belirtmeniz ama yaparlar mı bilmiyorum.

Bu arada Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz?
Normalde genellikle kaç bağlantı noktası olur hocam? Bende 3 bağlantı var. Kötü mü?
SO'mu yoksa başka ISS mi? 3 hop güzel, kaç pingle bağlanıyorsunuz?

Turknet kullanıyorum hocam, DNS olarak Cloudflare ve Google'a karşı pingim 55 civarı.
Ping güzel ama nerede oturduğunuz da önemli. İstanbul'da falansa yüksek olabilir.

Bunda da stabil değil. İmkanınız varsa başka ISS'ye geçin çünkü çözüm bulacaklarını sanmıyorum. Sizin yapabileceğiniz, MH'ye başka rotadan gitmek istediğinizi belirtmeniz ama yaparlar mı bilmiyorum.

Bu arada Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz?

SO'mu yoksa başka ISS mi? 3 hop güzel, kaç pingle bağlanıyorsunuz?
Evet wifile bağlanıyorum telefonumun internetinden girince online oyunlarda hiçbisorun olmuyor ama normal internetimle oynanmıyor iptal etmek istedim cayma bedeli 1200 tl istediler
Mh dediğiniz şey tam olarak nedir nasıl telaffuz etmem gerekiyor mehe desem direkt anlarlar mı

Evet wifile bağlanıyorum telefonumun internetinden girince online oyunlarda hiçbisorun olmuyor ama normal internetimle oynanmıyor iptal etmek istedim cayma bedeli 1200 tl istediler
Mümkünse kablo ile deneyip test yapın ona da bakalım stabilitesine. Ama kabloyla da bağlansanız ben SO'nın pinglerini beğenmiyorum, yine memnun kalmayabilirsiniz.
Mh dediğiniz şey tam olarak nedir nasıl telaffuz etmem gerekiyor mehe desem direkt anlarlar mı
MH müşteri hizmetleri demek, onlara başka rotadan gitmek istediğinizi söyleyin.

Söyledim ama anlamadı superonlinenet ten talep oluşturmamı istedi
Mümkünse kablo ile deneyip test yapın ona da bakalım stabilitesine. Ama kabloyla da bağlansanız ben SO'nın pinglerini beğenmiyorum, yine memnun kalmayabilirsiniz.

MH müşteri hizmetleri demek, onlara başka rotadan gitmek istediğinizi söyleyin.
Bilgi işleme şikayet ettim bugün gelip modemi değiştirdiler şuan ki değerler sizce iyi mi çağrı bey

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    369,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı