Bir arada böyle konu açılmıştı. Galiba hesabınız çalınmış.Bu nedir bilgisi olan var mi? Pazari kontrol ettim şu an pazarda esya satabiliyorumEki Görüntüle 574566
Bu nedir bilgisi olan var mi? Pazari kontrol ettim şu an pazarda esya satabiliyorumEki Görüntüle 574566
Aynısı bana oldu 1000 tl'lik envanterim gitti hemen şifreni e-mail'ini değiştir ve şu siteden tüm hesaplardan çıkış yap en altta bulunuyor. Sonra bir tane ucuz bir eşyanı arkadaşına takasla kodlama yaptılar ise itemlerini çalabilirler.Bu nedir bilgisi olan var mi? Pazari kontrol ettim şu an pazarda esya satabiliyorumEki Görüntüle 574566
Hesabınız çalınmış. Eğer ki kırmızı şekilde yazıyorsa o zaman farklıdır.Bu nedir bilgisi olan var mi? Pazari kontrol ettim şu an pazarda esya satabiliyorum
Aga son durum nedir bugün bana da oldu bu olay sıkıntı neymiş
anladım reis hallettim arkadaşım bana takas davet attığında 0 level aynı pp ile aynı isim ile başka bi steam bana takas attı arkadaşım ne takas istiyorsa aynısını veriyor birebir aynı ama 0 level Allahtan ayıktıkHesabınız çalınmış. Eğer ki kırmızı şekilde yazıyorsa o zaman farklıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.