''Tradeadexchange'' Sorunu

DobreLi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Adana/Yüreğir
Daha fazla  
Bu lanet olası reklam virüsü, pc de herhangi bir sıkıntı yok fakat modeme bağlanan telefonlarda bazı siteler haricin de (facebook ve bu sitede bir sorun olmadı.) kendisi direk reklama veya telefonunuza virüs bulaşmıştır gibisinden yerlere gidiyor.
Modem Air 5341 ttnetin verdiği.
Modemi reset attım gene aynı durum.Telefonu bazı virüs programları ile tarattım gene aynı durum.
Bir çözümü varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Modem firmwareyi güncelleyiniz, güncelse de son firmwareyi tekrardan yükleyerek sıfırlayınız. Ayrıca zararlı telefonlara enjekte olabileceğinden kendi modeminiz dışında hat üzerinden veya başka kablosuz ağdan bağlanarak o sayfaların açılıp açılmadığını kontrol edin. Şayet ki yine durum aynı ise telefonlara hard format atın.

Ayrıca bilgisayarınızı da kaliteli bir antivirüs yazılımı ile tam taramadan geçirin.

Şuan başka bir wifi den bağlanıyorum. Bundada aynı sorun meydana geldi. Hard reset daha denemedim. Önerebileceğiniz bir antivirüs programı varsa da güzel olur. Bu arada google ayarlarindan javascript kapatınca sorun düzeliyor.

Sorunumun tam anlamıyla çözüldüğüne pek emin olamadım fakat yaptığım işlemleri yazim belki yardımcı olurum bu duruma düşenlere;
-Öncelikle Pc mi tarrattım. Alttaki konudaki şekilde yaptım.
Chrome "tradeadexchange" popup sorunu
-Daha sonra telefonumun wifisini kapatıp. Telefona hard reset ve telefonu fabrika ayarlarına alarak içindeki her şeyi sildim.
-Telefon açılınca yeni bir google hesabı aldım.(Tahminim buna bulaşmış olmalı.)
-Yeni bir modem alarak (Eş,dost akraba veya yeni) kurulumunu yaptım.
-Daha sonra telefonu bağladım.
Şuan bir sıkıntı yok ama wifiye bağlı 1-den fazla cihaz olduğu için, bütün hepsine hard reset filan atıp yeni bir google hesabı alıcam.
Verilen cevaplar içinde ayrıyeten teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı