Virüs Sorunu

mehmetkartal12

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma virüs mü girdi? 3. defa bu ekranla karşılaşıyorum. İlk sefer oldugunda Malwarebytes antivirus programına arattım ve ''trojan dropper'' bulup karantinaya aldı anca 2. ve 3. sefer oldugunda yine bilgisayarımı aynı şekilde tarattım hiçbir tehdit algılamadı. Sizce nedir?

WhatsApp Image 2017-12-23 at 12.05.09.jpeg
WhatsApp Image 2017-12-23 at 12.05.09.jpeg

Her sorun olduğunda ilk yapacağınız şeyin format atmak olduğunu pek doğru bulmuyorum. Format en son çözümdür.
Bilgisayarınızı Windows Defender ve çeşitli Antivirüs programları ile taratabilirsiniz. Eğer buralarda herhangi bir sorun çıkmazsa sorun büyük ihtimal başka bir yerden kaynaklanıyordur.
Sonuçlarınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Her sorun olduğunda ilk yapacağınız şeyin format atmak olduğunu pek doğru bulmuyorum. Format en son çözümdür.
Bilgisayarınızı Windows Defender ve çeşitli Antivirüs programları ile taratabilirsiniz. Eğer buralarda herhangi bir sorun çıkmazsa sorun büyük ihtimal başka bir yerden kaynaklanıyordur.
Sonuçlarınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkür ederim cevabınız için 2 farklı antivirüs programı ve windows defender ile tarattığımda hiç bir tehdit bulamıyor, ancak bazen bilgisayarım durduk yere hiçbir şey yapmıyorken sanki bir çok uygulama açıkmış gibi kasma sesleri çıkarıyor. bazen CPU yükseliyor görev yöneticisinden takip etmeye çalışıyorum ama kaydadeğer pek birşey bulamıyorum remsh işlemi haricinde görev yöneticisinde

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı