Trading nasıl bir iş?

• Konuyu başlatan Ukuzana
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 183

Ukuzana

Femtopat
Daha fazla  
Sosyal medyadakilerin reklam için bu işi çok kolay ve bir anda fazla para kazandırıyormuş gibi gösterdiğini biliyorum ama yine de ilgimi çekiyor bu iş. Karlı bir iş mi? Kumardan farkı ne? Ve nereden, nasıl öğrenirim?

Sosyal medyadakilerin reklam için bu işi çok kolay ve bir anda fazla para kazandırıyormuş gibi gösterdiğini biliyorum ama yine de ilgimi çekiyor bu iş. Karlı bir iş mi? Kumardan farkı ne? Ve nereden, nasıl öğrenirim?

Kumardan farkı yok. Bu işi iyi yapanlarda en az 5-6 yıldır işin içinde olanlar.

Keriz avı eğitim satıyorlar çok para var 5000 kişiye eğitim satsalar 50$-100$dan çok iyi para.

Tabii ki trading para var ama iyi öğrenmek lazım 1 gecede olacak iş değil, YouTube yerli yabancı ücretsiz içerikler var parayla satanlardan uzak dur, demo hesapla pratik yaparak kendinizi geliştirirsiniz.

Bu işi ciddi anlamda meslek olarak yapıp para kazanan tanıdığım insanlar var. Sosyal medyadakilerin hepsi sallama. O kadar para kazansan neden eğitim satarsın ki. Ücretsiz olarak youtubeda eğitim verenlere bak. Kendini geliştirdiğin zaman zaten para kazanmaya başlarsın. Ama kesinlikle zannedilen kadar kolay değil. Kayıp riskide var her zaman.

Hocam 21 yaşındayım ve trading kripto olsun bu işe assagi yukarı 14 15 yaşlarında başladım ben ilk başladığımda Electroneum diye bir mining uygulamasi vardı zar zor annemi ikna adin adına kucoin hesabı açmıştım orda satmıştım zamanında güzeldi sonra liseye geldim ilk sey hayalleri vardı işte zengin olcak falan sonra anlıyorsun ki uzun vadeli tradeler swing tradeler daha güzel oluyor gerçekten kendime kazandığım en iyi tüyo şudur en güzel sabretme şekli fiyatın sana gelmesini beklemek benim için böyle kumar diyenleri boşver kumar diyen adam scalp yapıyordur analiz yoktur teknik değil sadece ben teknik analize çok önem vermem temel analiz .

Hocam 21 yaşındayım ve trading kripto olsun bu işe assagi yukarı 14 15 yaşlarında başladım ben ilk başladığımda Electroneum diye bir mining uygulamasi vardı zar zor annemi ikna adin adına kucoin hesabı açmıştım orda satmıştım zamanında güzeldi sonra liseye geldim ilk sey hayalleri vardı işte zengin olcak falan sonra anlıyorsun ki uzun vadeli tradeler swing tradeler daha güzel oluyor gerçekten kendime kazandığım en iyi tüyo şudur en güzel sabretme şekli fiyatın sana gelmesini beklemek benim için böyle kumar diyenleri boşver kumar diyen adam scalp yapıyordur analiz yoktur teknik değil sadece ben teknik analize çok önem vermem temel analiz .
Öğrenmek için zaman ayirman lazım binance a gir test demi hesap aç ciddili nesela sana 50.000 dolar deneme parası verir gir onun 49.000 dolarını kaybet işte 1000 dolar kalsın geri sifirlayabiliyosun zaten yada 100 dolar bırak o parayı yavaş yavaş yükseltmeye basla analiz olacak yt ye Kıvanç özbilginc alfatradeclub beğendiğim kisiler

Öğrenmek için zaman ayirman lazım binance a gir test demi hesap aç ciddili nesela sana 50.000 dolar deneme parası verir gir onun 49.000 dolarını kaybet işte 1000 dolar kalsın geri sifirlayabiliyosun zaten yada 100 dolar bırak o parayı yavaş yavaş yükseltmeye basla analiz olacak yt ye Kıvanç özbilginc alfatradeclub beğendiğim kisiler
Ama hani mesela meme coinden zengin olma işi harbiden bal yani çok Ballı olucan yada ne biliyim insider Olcan yada vulcan mesela kanya West coin çıkarcakti Info vermisti Türk yt den bulmuştu birisi güzel kart etmisti meme coinler aynı bir olay yani gerçekten kar var ama kumar bence meme coindir.

Hiç kolay değil analiz yapmak. Youtubede 30 dakikada analiz videolarına bakma o analizler aylarca sürüyor takip ediliyor. Evet deli gibi para kazanabilirsin deli gibi de batabilirsin. Cebinde bol para olan adam piyasayı yönetiyor her zaman. En basit örneği Trumpın veya Elon muskun bir tweetine yaptığın bütün analizler çöp oluyor veya tam tersi çok güzel para kazanabiliyorsun. Kumar falan değil. Nasıl insanlar dolar alıp satıyorsa sende bunu başka birimler üzerinden yapıyorsun gibi düşün ama tabikide dolarla alakası yok.

Para kazandırır ve youtube'daki herkes de kolpa sıkmıyor. Gerçekten kazanmanızı isteyen insanlar da var.

Tanıdıklarım da para kazanıyor. Ancak kaybedecek paran olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı