Trafik cezası taksitli ödenebilir mi?

antalyalii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi Sosyaller,
4 maddeden toplam 16.400 TL trafik cezası yemiş bulunmaktayım ve bir anda hepsini ödeyecek param yok öğrenciyim.
Borcumu taksitlendirip ödemek istiyorum böylece şimdiden ödemeye başlayabilirim böyle bir hakkım var mı? Varsa nasıl yararlanabilirim?

Diğer ihtimal ise borcumu 4-5 ay geciktirip hepsini aynı anda ödemek burada merak ettiğim şey şu;
Borcumu 4 ay geciktirirsem ne gibi şeyler ile karşılaşırım geciktirmek suç mudur? Cezanın son ödenme tarihi bulunuyor mu?

İlk defa ceza yediğim için bu konuda cahilim bilgili ve tecrübeli kişilerin yorumları için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam hayırlı bayramlar. Taksitlendirerek ödeme direk yok hocam bankadan kredi alarak yapabilirsin onda da fark olur tabiki de. İkinci olarak 4-5 ay geciktirmen daha yüksek mebla ödeyeceğin anlamına gelir. 14 gün içinde ödenen cezalar indirimlidir.

Hocam hayırlı bayramlar. Taksitlendirerek ödeme direk yok hocam bankadan kredi alarak yapabilirsin onda da fark olur tabii ki de. İkinci olarak 4-5 ay geciktirmen daha yüksek meblağ ödeyeceğin anlamına gelir. 14 gün içinde ödenen cezalar indirimlidir.

Sağ olun hocam size de iyi bayramlar bu dediklerinizi biliyorum daha yüksek meblağ ödeyeceğimide gördüm galiba %5 artıyormuş ceza her ay için ama 4 ay sonra ödemek bir sorun teşkil etmez değil mi? Yani eve kağıt vs gelmesi gibi eğer bir sıkıntı yoksa dert etmek istemiyorum yazın zaten ödeyeceğim.

Sağ olun hocam size de iyi bayramlar bu dediklerinizi biliyorum daha yüksek meblağ ödeyeceğimide gördüm galiba %5 artıyormuş ceza her ay için ama 4 ay sonra ödemek bir sorun teşkil etmez değil mi? Yani eve kağıt vs gelmesi gibi eğer bir sıkıntı yoksa dert etmek istemiyorum yazın zaten ödeyeceğim.
Yok hocam o yönden bir şey olmaz diye biliyorum. Ama bence çevirmelere takılırsan ve polis kıl bir şeyse uğraşır.

4 maddeden toplam 16.400 TL trafik cezası yemiş bulunmaktayım ve bir anda hepsini ödeyecek param yok öğrenciyim.
Borcumu taksitlendirip ödemek istiyorum böylece şimdiden ödemeye başlayabilirim böyle bir hakkım var mı? Varsa nasıl yararlanabilirim?

İş bankası kredi kartına 6-10 ay arası taksit imkanı sunuyor.
Tutanak seri numaraları ile mobil bankacılıkta ceza kısmına ilerleyin ve oradan taksitlendirme ile ödemeye başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı