Çözüldü Trafik polisinin LED far uyarısı doğru mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün İzmir'de eve dönüyordum. Bir sokakta polisler aracı çekmiş geleni geçeni durduruyordu. Beni de durdurdu, gördüğünüz gündüz LED'leri için bunların bilmem ne trafik yönetmeliği 30.madde (unuttum) gereğince işlem yapabileceğini ancak şu an sadece uyarıyla geçiştireceğini söyledi. Bende bunların farın kendisinde mevcut olduğunu ve gündüz LED'i olarak yandığını söylediğimde alakası yok bu şekilde kullanamazsın, LED taktırmışsın fara gibi söylemlerde bulundu. Bu sefer uyarıyorum bir dahakinde sökmezsen aracı bağlarız dedi. Ben de ilk defa böyle bir şey duyduğumu söyledim uzatmadım ve oradan ayrıldım. Daha önce böyle bir uyarı hiç almadım. Sizce uyguladığı şey doğru mu?

WhatsApp Image 2025-02-28 at 23.26.20.jpeg

Çözüm
Farlar orijinal gibi durmuyor hocam, renkleri özellikle. Orijinal olmayan LED farlara sıkıntı çıkarabiliyorlar.
Renklerden dolayı olabilir dediğiniz gibi. Yani sislere taktıkları gibi olsa absürt saçma bir şey tamam ama bilmiyorum normal GTI far bendeki.
Hocam polis GTI far, Highline far anlamaz ki. Anlasa da bakmaz yani. Bu farlar orijinal değil der yazar cezayı. Ha kimisi de çok takmıyor gönderiyor ama arada böyle yapabiliyorlar.

Hocam polis GTI far, Highline far anlamaz ki. Anlasa da bakmaz yani. Bu farlar orijinal değil der yazar cezayı. Ha kimisi de çok takmıyor gönderiyor ama arada böyle yapabiliyorlar.
Haklısın hocam. Zamanında fabrika çıkışlı Ferrari'nin orijinal egzozuna desibel testi yapıp bağlamışlardı.

Haklısın hocam. Zamanında fabrika çıkışlı Ferrari'nin orijinal egzozuna desibel testi yapıp bağlamışlardı.
Hocam farın rengini değiştirin polis bir daha denk gelirse gtı far opsiyon bu dersiniz umarım İzmir polisleri anlar durumu biraz aksi oluyor İzmir'in polisi ayrıca aracı sanki önceden görmüştüm maşallah kazasız belasız hoca. İyi akşamlar

Hocam farın rengini değiştirin polis bir daha denk gelirse gtı far opsiyon bu dersiniz umarım İzmir polisleri anlar durumu biraz aksi oluyor İzmir'in polisi ayrıca aracı sanki önceden görmüştüm maşallah kazasız belasız hoca. İyi akşamlar
Eyvallah hocam sağolasın. Renk için farcıya gidicem gibi duruyor az masraf var gibi bide bu çıktı şimdi.😣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı