Trafikte maganda çok fazla

caycumalı1919

Zeptopat
Katılım
23 Mart 2023
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar trafikte resmen maganda dolu. Bu sabah abimle işe giderken arkadan bir araba korna bastı önümüzü kesti. Abime atarlandı tehdit vs etti vs az kalsın camı kırıyordu, gitti marşpiyeli ve rüzgarlığı kırdı bu nasıl bir rezillik ve hala böyle magandalara ehliyet verilmesi normal mi?
 
Trafikte haklı da olsanız haksız da olsanız tartışmayın ve kavga etmeyin. Arabadan hiç inmeyin. Kimsenin sağına soluna belli olmuyor son dönemlerde, siz tartışmak için inersiniz başkası sırtınızdan takar emaneti basar gider.
 
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gerekli yaptırımların yapılmamasından ötürü ülkemizde insan canı epey değersiz halde. Yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi tartışmamak en iyisi. İsterseniz kamera kaydı vs. bulabilirseniz şikayet edin fakat sonuçlanacağını düşünmüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
 
Sorma gitsin. Trafikte aksiyon, heyecan, gerilim ne ararsan var gerçek Survivor trafikte. :D Sinyal nedir bilmeyen, hız sınırı takmayan, makas drift atan, ses sistemi bangır bangır dolaşan tipler, olmazsa olmaz Tofaş tayfası, xenon far rezilliği.... Gecesi ayrı, gündüzü ayrıdır. Bir de motosiklet tayfası var ki akıllara zarar. Motosikletle türlü kural ihlalini yaptıktan sonra ışıklarda araç sürücüsünün önünü kesip "napıyon yoaaaa oğaaa" demek nasıl bir kafanın ürünü bilmiyorum? Hayır bir de trafik kurallarından bahsetmeleri yok mu beni benden alıyor! Güzel kardeşim, daha iki dakika önce tek teker önümden hayvan gibi geçtin? Üzgünüm ama çoğu böyle. Yahu onu bunu bırakında, hakikaten komediyiz. Size bir tavsiye: @Jira'nın da dediği gibi trafikte haklı da olsanız haksız da olsanız kimseyle tartışmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı