TransferWise bana ne demek istiyor?

199908

Kilopat
Arkadaşlar aşağıda bana ne demek istediler tam olarak net bir şekilde anlayamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle hesabınızda yakın tarihli başlatılmış bir transfer göremiyorum. Daha önce başlattığınız transferleri iptal etmişsiniz ve şu an ödeme bekleyen aktif bir transfer işlemi bulunmamakta.

Ek olarak, gönderdiğiniz dekonta istinaden kontrol ettiğimde, ilgili hesaptan henüz bize ulaşmış bir ödeme göremiyoruz. Ancak gördüğüm kadarıyla yaptığınız transferin açıklama/referans kısmına üyelik numaranızı eklememişsiniz (P ile başlar). Bu da ödeme bize geçtiğinde, paranın hesabınız ve transferlerinizle bağlanmasında sorun çıkarabilir.

Türk lirası ödemeleri hesabımıza anlık olarak ulaşmaz. Türk lirası ödemesi yaptığınızda paranız öncelikle bankacılık ortağımız Birleşik Ödeme Hizmetleri A.Ş.nin hesabına ulaşır. Ardından ortağımız sizin ödemenizi diğer ödemelerle birlikte toplu bir şekilde bize iletir. Ödemenizi gönderdiğiniz gün ve saate bağlı olarak bu işlemin tamamlanması bir (1) iş günü sürebilir. Ödemenizin hafta sonuna denk gelmesi halinde, sonraki iş gününde işleme alınabilir.

Dilerseniz hesabınıza giriş yaparak ödediğiniz tutardaki transfer ya da bakiye yükleme işlemini başlatın ancak ödeme adımından sonrasına ilerlemeyin. Böylece ödemeniz bize ulaştığında, gelen parayı başlattığınız işlemle bağlayarak devam ettirebiliriz.

Güzel bir gün dileriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı