Konunuzu kirlettiğim için şimdiden özür dilerim. Sizin çalışmalarınızı gerçekten begeniyorum Türkiye'de böyle işlerle uğraşan insanların olması çok hoş. Sizin affınıza sığınarak yardımınızı almak istiyorum konuyu iyice kirletmemek için size ulaşabileceğim bir yer yada yeni konu açıp sizi etiketlesem yardımcı olurmusunuz ? @bülent batman
Konunuzu kirlettiğim için şimdiden özür dilerim. Sizin çalışmalarınızı gerçekten begeniyorum Türkiye'de böyle işlerle uğraşan insanların olması çok hoş. Sizin affınıza sığınarak yardımınızı almak istiyorum konuyu iyice kirletmemek için size ulaşabileceğim bir yer yada yeni konu açıp sizi etiketlesem yardımcı olurmusunuz ? @bülent batman
Hocam son bir sorum olacak. Ben de Cooler Master 120v Seidon sıvı sogutma var. İslemcim de AMD FX8320 fakat cok ısınıyor. 90 derece falan bende hava sogutucu almalı mıyım ?
Hocam son bir sorum olacak bende cool master 120v seidon sıvı sogutma var islemcimde amd fx8320 fakat cok ısınıyor 90 derece falan bende hava sogutucu almalımıyım ? Degismeliyim