Transformer Edition Gaming Kasa

Konunuzu kirlettiğim için şimdiden özür dilerim. Sizin çalışmalarınızı gerçekten begeniyorum Türkiye'de böyle işlerle uğraşan insanların olması çok hoş. Sizin affınıza sığınarak yardımınızı almak istiyorum konuyu iyice kirletmemek için size ulaşabileceğim bir yer yada yeni konu açıp sizi etiketlesem yardımcı olurmusunuz ? @bülent batman

Sistem satılık mi? Satılıksa fiyatı nedir?
Sistem satıldı.

İşlemci soğutucusu ne soyler misiniz ve memnun musunuz
Xigmatek prime. Ben memnundum.

Elinize sağlık. Ön paneldeki logoyu sprey ile mi yaptınız?
Evet spreyle yaptım.

Efsane başka söze luzum yok ellerine sağlık
Teşekkür ederim.

Konunuzu kirlettiğim için şimdiden özür dilerim. Sizin çalışmalarınızı gerçekten begeniyorum Türkiye'de böyle işlerle uğraşan insanların olması çok hoş. Sizin affınıza sığınarak yardımınızı almak istiyorum konuyu iyice kirletmemek için size ulaşabileceğim bir yer yada yeni konu açıp sizi etiketlesem yardımcı olurmusunuz ? @bülent batman
Merhaba bana 0544 937 54 87 nolu telefonumdan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam son bir sorum olacak. Ben de Cooler Master 120v Seidon sıvı sogutma var. İslemcim de AMD FX8320 fakat cok ısınıyor. 90 derece falan bende hava sogutucu almalı mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00