Transformers serisi ne olacak?

Ben Last Knight filminden bir ders çıkardım. Hiçbir filmi çok büyük beklentilerle izlememek. Seriyi remake yapıyorlar işte klasik 1984 robot tasarımına geri döndüler ve böyle devam eder. İlk seriye çok yazık oldu ama. Ben ki robotlarının resimlerini çiziyordum Last Knight rezaletinden sonra hafızamda Transformers filmlerini yok ettim resmen.

Ben Last Knight filminden bir ders çıkardım. Hiçbir filmi çok büyük beklentilerle izlememek. Seriyi remake yapıyorlar işte klasik 1984 robot tasarımına geri döndüler ve böyle devam eder. İlk seriye çok yazık oldu ama. Ben ki robotlarının resimlerini çiziyordum Last Knight rezaletinden sonra hafızamda Transformers filmlerini yok ettim resmen.
Aslında sırf izlemek için izleyince halan daha güzel filmler özellikle ilk 3 filmi bana göre. Acaba yeni film ne zaman çıkar çok merak ediyorum. Hocam bu arada Cybertron savaşını anlatan bir film mi olacak yenisi?

Aslında sırf izlemek için izleyince halan daha güzel filmler özellikle ilk 3 filmi bana göre. Acaba yeni film ne zaman çıkar çok merak ediyorum. Hocam bu arada cybertron savaşını anlatan bir film mi olacak yenisi?

Zaten Bumblebee filminde yanlış hatırlamıyorsam ilk sahnelerde göstermişlerdi Cybertron savaşını ama sonraki filmlerde umarım Megatron ile Optimusun namus davasına dönmez ve Cybertron savaşını hatta öncesini anlatırlar. Ellerinde çok köklü bir içerik var umarım boşa sallamazlar.

Zaten Bumblebee filminde yanlış hatırlamıyorsam ilk sahnelerde göstermişlerdi Cybertron savaşını ama sonraki filmlerde umarım Megatron ile OPT'i musun namus davasına dönmez ve Cybertron savaşını hatta öncesini anlatırlar. Ellerinde çok köklü bir içerik var umarım boşa sallamazlar.

Hocam sadece 7 Prime zamanını anlatsa bile 3 bölümlük konu çıkar diye düşünüyorum ve en ilgimi çeken konu o.

Hocam sadece 7 Prime zamanını anlatsa bile 3 bölümlük konu çıkar diye düşünüyorum ve en ilgimi çeken konu
Katılıyorum ve üzülerek söylüyorum ki dediğimiz gibi yaparlarsa gişede patlarlar ve Transformers yine patates olur. Malum biliyorsunuz insanlar bam güm için sinemanın yolunu tutuyor artık.

Katılıyorum ve üzülerek söylüyorum ki dediğimiz gibi yaparlarsa gişede patlarlar ve Transformers yine patates olur. Malum biliyorsunuz insanlar bam güm için sinemanın yolunu tutuyor artık.
Ne kadar kötü olursa olsun gişede bir şekilde başarılı oluyorlar, yani her türlü kar elde ediyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı