Transmac Hatası ?

mckn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar,
İndirdiğim Dmg dosyasını USB yazdırma için Transmac kullanıyorum. Sol tarafta USB flash belleğin üstüne sağ tıklayıp 'save image of disk' seçeneğine tıklıyorum. 'Zaten dosya mevcut diyor'. Değiştirilsin mi? diyor, 'tamam' a basıyorum. 10 dk bir işlem yapıyor. Flash belleğin içini kontrol ediyor,boş görünüyor.
Bu dmg dosyasını nasıl yazdıracağım USB' ye ? (windows 8.1 kullanıyorum)
teşekkürler..

Win32Diskİmager ile dmg dosyasını USB ye yazdım. Sorunsuz yazdı , kurdum ve kullanıyorum. Bu programı deneyebilirsin.
Hocam denedim yazıyor bilgisayardan bakıyorum dosya sistemi NTFS yazıyor boot etmedi, sonra fat olarak değiştirdim tekrar yazdırdım yine boot etmedi :/

Transmac'i yönetici olarak çalıştır. Soldaki sekmede disklerin sıralanır. Oradan usb yi sağ tıkla. "Format disk for mac" yap. Ardından Win32Diskİmager ile yazdır.

disk.jpg

Bilgisayarda kurulu başka bir uygulama, yaptıgınız işlemleri engelliyor. İşte bunun sonucu olarak yazamıyor. Benim bilgisayarda macdrive kuruluydu, ne transmac ile ne de WIN32DISK ile yazamadım. Macdrive uygulamasını kaldırdım her şey düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı