Transmac restore ettikten sonra biçimlendirme hatası

efil4zaggin

Zeptopat
Daha fazla  
Transmacten basesystem. DMG dosyasını flash belleğime restore ettikten Mac için formatlamama rağmen çıkardıktan sonra biçimlendirmem gerektiğini söylüyor. Flashta bir sıkıntı yok, normal dosya attığımda sorunsuz çalışıyor. Sorunun flashta olduğunu düşündüğüm için yeni bir flash bile aldım, yaklaşık 1-1.5 aydır bunun peşinde koşuyorum. Yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir araç ile yazdırıp dener misin ? Ayrıca DMG dosyasında sorun olabilir.
Araçtan kastınız transmac gibi boot uygulamaları mı? Eğer buysa hangi araçları tavsiye edersiniz? Ayrıca yosemite DMG'sini Appleın kendi sitesinden indirip transmacten almıştım. Apple lion ve alt işletim sistemlerine desteği kestiğinden dolayı bugün El Capitan ve Sierrayı'da deneyeceğim, ilgilendiğiniz için sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Balena Etcher aracı ile deneyebilirsin. Dosya inerken nadiren hatalı inebiliyor. Yine aynı sorun olursa baştan indirip denersin.
Az önce mavericks ve yosemite ile denedim, açarken alt tuşuna basıp flashtan başlattığımda beyaz ekran verdi hiçbir şey çıkmadı, lionın kurulmadığını bile bile diğer flasha lion kurdum ve o flashtan başlattığımda işe yaradı ama maalesef liona artık destek verilmediğinden recovery ekranından yükleyemiyorum, dosyalardan yosemite indirmeye çalışsam da (bırakabilirsem ekleyeceğim) soluk, tıklanamayıp açılmayan bir yosemite indir yazısıyla karşılaştım. Çözümü nedir ya da neden yosemite kurulu flashtan başlatınca beyaz ekran veriyor ?

Sizin sistemin tam modeli nedir ?
2007 bir macbook pro, biliyorum baya eski bir model ama sanırım lion harici bir sistem bootlanmıyor. Biraz araştırdım da başka bir mac ile target disk modedan yüklenebiliyormuş. Yine de tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum, eğer tek çözümü buysa onu deneyeceğim. Target disk modedan nasıl macos kurabileceğimi detaylı olarak anlatabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı