TheDivinity Attopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 43 18 Ekim 2022 #1 RAM 2 GB RAM SSD veya HDD modeli 160 GB HDD Ekran kartı Amd Radeon HD 5550 series İşlemci Intel Pentium 4 64 bit Merhaba. High Sierra RAW dosyasını indirip 16 GB USB'ye yazdırdım transmac kullanarak. Ama kurulum başlamıyor.
Merhaba. High Sierra RAW dosyasını indirip 16 GB USB'ye yazdırdım transmac kullanarak. Ama kurulum başlamıyor.
KS KS TheDivinity Attopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 43 18 Ekim 2022 #21 Kleyn dedi: Anladım. USB'nin 1. bölümüne bu şekilde harf atar mısınız? Çözüldü: Hackintosh kurarken EFI klasörleri gözükmüyor Rufus ile imajı yazdırdıktan sonra videoda gördüğüm gibi EFI klasörlerinin olduğu kısım gözükmüyor. Etcher da denedim olmadı. Denediğimde ise GRUB ekranı açılıyor. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Atadım hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Anladım. USB'nin 1. bölümüne bu şekilde harf atar mısınız? Çözüldü: Hackintosh kurarken EFI klasörleri gözükmüyor Rufus ile imajı yazdırdıktan sonra videoda gördüğüm gibi EFI klasörlerinin olduğu kısım gözükmüyor. Etcher da denedim olmadı. Denediğimde ise GRUB ekranı açılıyor. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Atadım hala aynı.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #22 TheDivinity dedi: Atadım hala aynı Genişletmek için tıkla... O zaman imajın içinde herhangi bir EFI bulunmuyor. EFI oluşturup atacağım. Artı 0 Eksi
TheDivinity dedi: Atadım hala aynı Genişletmek için tıkla... O zaman imajın içinde herhangi bir EFI bulunmuyor. EFI oluşturup atacağım.
KS KS TheDivinity Attopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 43 18 Ekim 2022 #23 Kleyn dedi: O zaman imajın içinde herhangi bir EFI bulunmuyor. EFI oluşturup atacağım Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Kleyn dedi: O zaman imajın içinde herhangi bir EFI bulunmuyor. EFI oluşturup atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yerden imaj indirdim. Kurulum yeri açıldı şimdide kırmızı ekran hatası alıyorum. Konu açtım bakabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: O zaman imajın içinde herhangi bir EFI bulunmuyor. EFI oluşturup atacağım Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Kleyn dedi: O zaman imajın içinde herhangi bir EFI bulunmuyor. EFI oluşturup atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yerden imaj indirdim. Kurulum yeri açıldı şimdide kırmızı ekran hatası alıyorum. Konu açtım bakabilirsiniz.