Tray işlemci alınır mı?

Buradan alın hocam kutulu almaya gerek yok bence kutusuz bile piyasada çok hızlı gidiyor.

Hocam oradakini gördümde güvenemedim, ürün değerlendirmesin de işlemcinin pinleri yamuk geldi diyenler vardı.

ryzen 7 7700 islemciyi tray sekilde "magic" magazasindan satin aldim, yaninda amd stok fan da gondiler. Size yaklasik 8 aylik denemeyim ve arastirmalarimla sunlari ifade edebilirim; Tray islemci de faturaniz dahi olsa garanti saticinin insafina kalmis, amd tray islemcileri 12'li paketlet halinde saticiniza satiyor, ya da ithal ediliyor, garanti olarak size sorumlu degiller. Urunun sifir olduguna asla emin olamazsiniz, bu cihazlarin kullanim sayaclari yok sonucta. Ayrica daha once denendiginden midir nedir bilmem, stok ayarlarda sorunsuz calisirlar, ama silikonlar cok kaliteli olmadigindan underwolt, overclock eşikleri cok dusuk olur.

Ryzen 7 7700 islemciyi tray sekilde "magic" magazasindan satin aldim, yaninda AMD stok fan da gondiler. Size yaklasik 8 aylik denemeyim ve arastirmalarimla sunlari ifade edebilirim; tray islemci de faturaniz dahi olsa garanti saticinin insafina kalmis, AMD tray islemcileri 12'li paketlet halinde saticiniza satiyor, ya da ithal ediliyor, garanti olarak size sorumlu degiller. Urunun sifir olduguna asla emin olamazsiniz, bu cihazlarin kullanim sayaclari yok sonucta. Ayrica daha once denendiginden midir nedir bilmem, stok ayarlarda sorunsuz calisirlar, ama silikonlar cok kaliteli olmadigindan underwolt, overclock eşikleri cok dusuk olur.

Yani pinleri yamuk gelse değiştirmezmiler.
Bu mağzalarda sa İncehesap'tan tray işlemci almak daha güvenli değil mi?

Yani pinleri yamuk gelse değiştirmezmiler.
Bu mağzalarda sa İncehesap'tan tray işlemci almak daha güvenli değil mi?
Hocam tray islemci bir nevi orjinal ambalajindan cikartilmis islemcidir. Urunun daha once kullanilip kullanilmadigi, kusurlu gelmesi durumunda degisim veya garanti hususlarinda fatura saticiniza guvenmek zorunda kaliyorsunuz. Heralde incehesap digerlerinden, daha guvenilir olabilir. Ancak ben tekrar islemci alsam kutulu alirdim

Hocam tray islemci bir nevi orijinal ambalajindan cikartilmis islemcidir. Urunun daha once kullanilip kullanilmadigi, kusurlu gelmesi durumunda degisim veya garanti hususlarinda fatura saticiniza guvenmek zorunda kalıyorsunuz. Herhalde İncehesap digerlerinden, daha guvenilir olabilir. Ancak ben tekrar islemci alsam kutulu alirdim.

Sizce Ryzen 5 5600 tray mı yoksa kutulu Ryzen 5 5500 mü fiyatları bir birbirine yakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı