TR’deki Windows 10 OEM Key Yurt dışında Kullanılır mı?

DIABLO36

Kilopat
Türkiye’deki herhangi bir e-ticaret sitesinden alacağım Key yurt dışında arkadaşımın kuracağı sistemde geçerli olur mu? TR’de 20-30₺ olan Key, Almanya’da 50€ olarak gözüküyor. Buradan alıp oradaki sisteme kod girerse bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Türkiye’deki herhangi bir e-ticaret sitesinden alacağım Key yurt dışında arkadaşımın kuracağı sistemde geçerli olur mu? TR’de 20-30₺ olan Key, Almanya’da 50€ olarak gözüküyor. Buradan alıp oradaki sisteme kod girerse bir sorun olur mu?

TR'de 20TL civarına satılan ürünler sahte. Almanya'da satılanlar orijinal. Mecbur değilseniz orijinal alın. TR'den alacaksanız geçerli olur diye düşünüyorum.

TR'de 20TL civarına satılan ürünler sahte. Almanya'da satılanlar orijinal. Mecbur değilseniz orijinal alın. TR'den alacaksanız geçerli olur diye düşünüyorum.
OEM keyler sahte değildir demekten dilimizde tüy bitti.
Alıp kullanabilirsiniz diye biliyorum.

Arkadaşlar siz nasıl 20TL fiyata satılan key ile 700TL fiyatla Microsoft tarafından orijinal satılan keyi bir tutuyorsunuz? O zaman KMS Programının içindeki TXT belgelerinde bulunan Crack kodları da orijinal sayalım OEM olduğu için. Olur mu?

Hatırlatırım ki format için ISO linki isteyen bir arkadaşa attığım ISO linki de korsan diye mesajım silinmişti. KMS programı da korsandır. Onun içindeki OEM keyler orijinal midir? Yanlış biliyorsam da birisi beni aydınlatsın lütfen. Olur mu böyle?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı