Yardımların için çok teşekkür ederim ama yine aynı sonuç :/Sorun ürün anahtarlarından kaynaklanmıyor ama.
Win+R tuşuna basın. Çalıştır bölümü gelecek. Oraya "services.msc" yazıp enter deyin. Hizmetler bölümü açılacak. Windows Defender Güvenlik Duvarı Özellikleri hizmetini bulun. Çift tıklayın. Açılan pencerede Kurtarma sekmesine geçin.
Eki Görüntüle 333566
Bu hale getirin. Tamam deyip çıkın. Sistemi yeniden başlatın. Tekrar deneyin yükseltme anahtarını.
Hayır da eski ürün anahtarından olabilir dediğiniz gibi. Benim alacağım Key yükseltme değilmiş format atmam gerekiyormuş formatı atıcam Windows 10Pro kurucam sonra Key'i mi gircem dostum?Kurumsal internet mi kullanıyorsunuz?
Windows Güvenlik Duvarı ya da internet sağlayıcınızdan kaynaklı bir sorun gibi geliyor bana...
Ben sizle aynı durumdaydım orjinal olmayan home sürümüm vardı pro key satın aldım ve girdiğimde olmadı, sonrasında satıcıyla görüştüğümde home almanız gerekirdi gibi bir şey söyledi ve key göndereceğiz onu girip sonrasında pro key gireceksiniz denildi ne alaka bilmiyorum. Ben onları beklemeden internette sorunu aratıp aynı şekilde aynı durumu yaşayan insanları konularını gördüm ve internette bulduğum 1 key girdim ve sonrasında pro keyi girerek pro yapabildim anlatmak istediğim buydu. Bu durum illa yaşanır demiyorum belki 100 kişide 1 kere olur olmaz bilemem benim yaşadığım durum bu oldu.Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben Windows 10 Home kullanıyorum. Windows 10 Home Key mi almam gerekiyor?
TeşekkürlerBen sizle aynı durumdaydım orjinal olmayan home sürümüm vardı pro key satın aldım ve girdiğimde olmadı, sonrasında satıcıyla görüştüğümde home almanız gerekirdi gibi bir şey söyledi ve key göndereceğiz onu girip sonrasında pro key gireceksiniz denildi ne alaka bilmiyorum. Ben onları beklemeden internette sorunu aratıp aynı şekilde aynı durumu yaşayan insanları konularını gördüm ve internette bulduğum 1 key girdim ve sonrasında pro keyi girerek pro yapabildim anlatmak istediğim buydu. Bu durum illa yaşanır demiyorum belki 100 kişide 1 kere olur olmaz bilemem benim yaşadığım durum bu oldu.
Özetle bu sorunla karşılaşırsanız bilginiz olsun diye yazdım.
@Mert Şahan İLHAN bahsettiğim buydu bir dahaki sefere yanlış demeden düşünürsün umarım senin durumunu değil konuyu açan arkadaşın durumuna yazı yazıyoruz burada.Siz şuan Home sürümünden Pro sürümüne geçmeye çalışıyorsunuz değil mi?
Şu ürün anahtarını girin önce.
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Yükseltme anahtarıdır bu.
Daha sonra size attığım ürün anahtarını girip sistemi etkinleştirme yapabilirsiniz.
Bu satıcıdan almıştım ben de.Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans 32&64 Bit Tr - n11.com sizce bu satıcı güvenilir mi?
Tamamen aynı sorunumuz var lakin benim sürümüm orjinal Home ve Ben Pro anahtar girdiğimde olmuyordu arkadaşın attığı etkinleştirmeyi keyinide girdim lakin yine aynı sonuç.@Mert Şahan İLHAN bahsettiğim buydu bir dahaki sefere yanlış demeden düşünürsün umarım senin durumunu değil konuyu açan arkadaşın durumuna yazı yazıyoruz burada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.