Trendyol 10 saattir "siparişiniz alındı" durumunda

Güllaç

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2022
Mesajlar
2.646
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam. Bugün Trendyol üzerinden 14:38'de klavye siparişi verdim. İndirim bitmeden yaklaşık 1 saat önce sipariş vermiş olabilirim. Şuan indirim bitmiş durumda. Bu yüzden satıcının ürünü göndermeyecek olma ihtimali nedir? Çünkü 10 saattir sipariş hazırlanıyor durumuna gelmedi veya durumu güncellemeyi unuttular. İletişime geçmeli miyim satıcıyla? Göndermeyeceklerse iade işlemlerini başlatmalı mıyım? Trendyol'dan ilk siparişim bu. O yüzden bilmiyor da olabilirim. Genelde Amazon veya HB'den alışveriş yapıyordum.
 
Herkese selam. Bugün Trendyol üzerinden 14:38'de klavye siparişi verdim. İndirim bitmeden yaklaşık 1 saat önce sipariş vermiş olabilirim. Şu an indirim bitmiş durumda. Bu yüzden satıcının ürünü göndermeyecek olma ihtimali nedir? Çünkü 10 saattir sipariş hazırlanıyor durumuna gelmedi veya durumu güncellemeyi unuttular. İletişime geçmeli miyim satıcıyla? Göndermeyeceklerse iade işlemlerini başlatmalı mıyım? Trendyol'dan ilk siparişim bu. O yüzden bilmiyor da olabilirim. Genelde Amazon veya HB'den alışveriş yapıyordum.

Yarın olsun bir öyle bakın. Zaten eğer göndermeyeceklerse iptal eder satıcı.
 
Herkese selam. Bugün Trendyol üzerinden 14:38'de klavye siparişi verdim. Galiba indirim bitmeden 1 saat önce sipariş vermiş olabilirim. Bu yüzden satıcının ürünü göndermeyecek olma ihtimali nedir? Çünkü 10 saattir sipariş hazırlanıyor durumuna gelmedi veya durumu güncellemeyi unuttular. İletişime geçmeli miyim satıcıyla? Göndermeyeceklerse iade işlemlerini başlatmalı mıyım? Trendyol'dan ilk siparişim bu. O yüzden bilmiyor da olabilirim. Genelde Amazon veya HB'den alışveriş yapıyordum.

Göndermeme gibi bir ihtimali yoktu ya dediğiniz gibi durumu güncellemeyi unutmuşlardır ya da cidden daha hazırlıyorlardır.
 
Ödemen alındıysa her türlü göndereceklerdir. Bazen stokta kalmadı gibi bahanelerle sipariş iptali yapılabiliyor ama biraz daha beklemeni öneririm. Bazen tedarik uzun sürebiliyor.
 
Bekle dostum kargoya verilir. Bazen firmalar yoğunluktan veya başka sebeplerden süreyi uzatabiliyor. Bana da farklı ürünlerde başıma geldi. Sakince bekle.
 
Trendyol'da bu çok oluyor. Türlü bahanelerle veya bahane olmadan durduk yere veya uzun süre sonra siparişi iptal ediyor satıcılar. Uğraşmak istemediğimden danışmak istedim sizlere.
 
Eğer satıcı iptal ederse bana doğal olarak hak doğuyor değil mi? Umarım sadece güncellemeyi unutmuşlardır.

Satıcı siparişi iptal ederse Trendyol satıcıya 1000 liraya kadar ceza uygular ve size fiyat farkı yansıtmadan siparişi başka bir satıcıya yönlendirir.
 
Satıcı siparişi iptal ederse Trendyol satıcıya 1000 liraya kadar ceza uygular ve size fiyat farkı yansıtmadan siparişi başka bir satıcıya yönlendirir.

Anladım hocam. Herkese cevapları için çok teşekkürler. Yarın bakacağız artık. Teslim tarihi 5 Temmuz gösteriyor çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı