Trendyol indirimi 45 TL, güzel bir indirim ama bu satıcılara güvenemezsem yol gözüktü gibi:
Gigabyte 120GB Okuma 500MB-Yazma 380MB SATA SSD (GP-GSTFS31120GNTD) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
BX 500 - 480 GB'da çok yaşamadım ama dediğiniz gibi 120 ve 240'larda bu problem varmış. Eski bilgisayar anakartı SATA 2, büyük ihtimalle fazla bir hız alamayacağım sadece indirimden yararlanarak HDD'den kurtulup eski bilgisayarı canlandırmak amaçlı olacak. Trendyol hakkında herhangi bir yorumunuz var mı?
Trendyol.com üzerinden birkaç alışverişim oldu hepsi başarılıydı ama tabi satıcılar farklıydı, satıcı güvenli olursa sorun olmuyor ama işte bu SSD satıcıları şüpheli geldi bana.
Arctic Mx-4 Termal Macun 8 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam 45 TL indirim olunca ister istemez Trendyol.com'u tercih etmek zorunda kalıyorum.
Şuradaki termal macunu satın aldım onda da 20 TL indirim kullandım, İstanbul'dan Bursa'ya 2-3 günde geldi. Çok hızlı değildi doğru ancak bir sıkıntı yaşamadım. Ama bir arkadaşım sizden fazla beklemiş, birkaç T-shirt için 25 gün geçmişti sonra iptal etmiş ama onun başka bir problemi vardı galiba. O zaman trendyol.com tam bir sürpriz yumurta. Vay şansıma.
Teşekkürler dikkate alacağım.