- Makaleler
- 13
DRAM yok? Ayrıca ben onu Kioxia kalitesiz diyen arkadaşa söyledim.WD Blue sorunsuz, WD Green sorunlu. Blue gayet alınabilir ve sorun çıkaranı ben duymadım.
DRAM yok? Ayrıca ben onu Kioxia kalitesiz diyen arkadaşa söyledim.WD Blue sorunsuz, WD Green sorunlu. Blue gayet alınabilir ve sorun çıkaranı ben duymadım.
Kioxia Exceria pek kaliteli değil
WD Blue sorunsuz, WD Green sorunlu. Blue gayet alınabilir ve sorun çıkaranı ben duymadım.
SA510da yok düz Blue'da var.DRAM yok? Ayrıca ben onu Kioxia kalitesiz diyen arkadaşa söyledim.
Satılmıyor o zaten.
Kioxia Toshiba alt markasıdır.
SA510da yok düz Blue'da var.
Biliyorum ben kendi görüşümü belirttim ama o arkadaşın dediği de benzer örnek olduğu için böyle dedim, her SSD nin kaliteli ve sorunsuz modeli var. Mesela SanDisk ler kronik sorunlu ama bazı modelini hiç sorun çıkarmadan kullanır insanlar şans işi aslında. DRAM konusunda haklısın ama bence sıkıntı çıkarmayacağı yüksek ihtimal olsa da ben 1000 liraya Kioxia almazdım ya daha iyi modelini ya da daha iyi marka alırdım.DRAM yok? Ayrıca ben onu Kioxia kalitesiz diyen arkadaşa söyledim.
Biliyorum ben kendi görüşümü belirttim ama o arkadaşın dediği de benzer örnek olduğu için böyle dedim, her SSD'nin kaliteli ve sorunsuz modeli var. Mesela SanDisk'ler kronik sorunlu ama bazı modelini hiç sorun çıkarmadan kullanır insanlar şans işi aslında. DRAM konusunda haklısın ama bence sıkıntı çıkarmayacağı yüksek ihtimal olsa da ben 1000 liraya Kioxia almazdım ya daha iyi modelini ya da daha iyi marka alırdım.
Doğrudur bir şey diyemem o zaman. Arkadaşın tercihi.O paraya daha iyisi yok. 1400 TL'ye 970 EVO Plus var fakat birkaç güne artar fiyatı. 1000 TL'ye yok öyle bir SSD. Bütün hocalarım da onu önerir M.2 SSD önerilerine.
Anakartın nedir? PCIe 3.0 anakartın varsa ve sürekli render vb. işlerle uğraşmıyorsan attığın ürün işini görür. Satıcı konusunda da sorun yaşamazsınız, Trendyol'un kendi satıyor.
Ayrıca Kioxia G2 gayet F/P bir SSD. DRAM mevcut ve 1TB 1000TL. Daha ne olsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.