Trendyol Dolap'tan başına bir olay gelen oldu mu?

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Güvenilir mi? Dolandırılma durumunda ne yapıyorsunuz? Başına herhangi bir olay gelen oldu mu? Ürün alacağım.

Güvenilir mi? Dolandırılma durumunda ne yapıyorsunuz? Başına herhangi bir olay gelen oldu mu? Ürün alacağım.

Hem alım hem de satım yapıyorum gayet güvenilir, alım yaptığınızda paranız önce Dolap'a ulaşır, ürün size ulaştığında önce deneyip test edersiniz eğer sıkıntısı yoksa onaylayıp parayı satıcıya aktarırsınız, sıkıntı varsa iade edebilirsiniz.

O yüzden test etmeden sakın onaylamayın.

Hem alım hem de satım yapıyorum gayet güvenilir, alım yaptığınızda paranız önce dolap'a ulaşır, ürün size ulaştığında önce deneyip test edersiniz eğer sıkıntısı yoksa onaylayıp, parayı satıcıya aktarırsınız, sıkıntı vaa iade edebilirsiniz

O yüzden test etmeden sakın onaylamayın
Ne satıyorsunuz? Aradığım şey varsa belki alırım konsol var mı ?

Elektronik bir ürün alacaksanız biraz şans işi.
Malesef ufak bir şey olsa düşünmezdim

Benim bildiğim satıcı iadeyi reddediyor bu sefer ne oluyor peki
Eğer mantıklı bir sebebiniz varsa iadeyi kabul etmek zorunda oluyor, mesela ürün çalışmıyorsa , çakma ürün göndermişse gibi. Hemen Dolap Desteğe yazıyorsun onlar hallediyor. Yine de dikkatli olmak da fayda var, satıcı ile iyice görüşün bu konuları

Elektronik bir ürün alacaksanız biraz şans işi.

1657707785681.png

İade politikasında böyle bir madde bulunuyor. Bu şu demek; siz ürünün belirtilmeyen bir özelliğinin çalışmamasını mazeret göstererek bile iade talebinde bulunuyorsunuz ve %99 onaylanıyor. Aynı zamanda herhangi belirtilmeyen bir defosu olması durumunda yine aynı şey geçerli. Dolabın iade politikası alıcı için gayet güvenilir. Sadece müşteri hizmetleri konusunda zayıflar sadece mail ile iletişim kurulabiliyor.

Dosya Ekleri

• 1657707629713.png
    1657707629713.png
    438,1 KB · Görüntüleme: 16
Eki Görüntüle 1449648

İade politikasında böyle bir madde bulunuyor. Bu şu demek; siz ürünün belirtilmeyen bir özelliğinin çalışmamasını mazeret göstererek bile iade talebinde bulunuyorsunuz ve %99 onaylanıyor. Aynı zamanda herhangi belirtilmeyen bir defosu olması durumunda yine aynı şey geçerli. Dolabın iade politikası alıcı için gayet güvenilir. Sadece müşteri hizmetleri konusunda zayıflar sadece mail ile iletişim kurulabiliyor.

Uygulamadan da iletişim kuruluyor müşteri hizmetleriyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı