Trendyol Express ile yaşanan sorunlar

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Daha önce bu konuyla ilgili başlık açmıştım ama bazı yeni şeyleri söylemek istiyorum.

4 Nisan günü Trendyol üzerinden aldığım 2 ürün 5 Nisanda kargoya verilmişti Trendyol Express ile gelecekti ama kargo 5 Nisandan beri hareket dahi etmiyor. Aradığımda telefonu yüzüme kapattılar defalarca sonra uygulama üzerinden canlı desteğe yazmıştım kargonun en son hareketsiz kaldığı andan itibaren tam 3 gün geçene kadar işlem yapamayız bekleyin demişlerdi ve 8 Nisana kadar bekledim. Sonra yeniden yazdım onlar da Trendyol Express'e kargonun neden teslim edilmediğine dair talep açtılar benim adıma ve size mail gelecek dediler (bugüne kadar gelmedi) 8 Nisandan 11 Nisana kadar bekledim. Yeniden yazdım canlı desteğe beklemeniz lazım dediler ben de artık beklemek istemiyorum 1 haftada ne kargo geliyor ne de bilgi veriyorsunuz ben paramı geri istiyorum kargoyu bana teslim etmeyin dedim onlar da ücret iadesi talebinizi aldım bir süre daha bekleyeceksiniz dedi. Bugün cuma yani son iş günü elimde ne kargo var ne de ödedim para.

Tam 10 gündür her yönden mağdur ettiler kargo hala aynı lokasyonda bekliyor muhtemelen kayıp ettiler ama paramı da geri vermiyorlar. Burada daha önce açtığım konuda bir arkadaş 175'i ara demişti ben de aradım onlar da kaymakamlığa gidin tüketici hakem heyetine dediler. bugün cuma bunlar paramı bugün de vermeyecek kargo bugün de gelmeyecek ve pazartesiye kadar beklersem 15 gündür beklemiş olacağım.

Ben tüketici hakem heyetine gidersem bu yaşadıklarıma göre işlem ne yönde sonuçlanır ve ne kadar sürede sonuçlanır? Trendyol'dan ödediğim ürünün parası dışında defalarca mağdur edildiğim için ekstra bir şey talep edebilir miyim tüketici hakem heyeti aracılığıyla? Bilen arkadaşlar böyle şeyleri daha önce yaşamış arkadaşlardan görüşler bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı