Trendyol Express kargo dolandırıcılığı

Bazı arkadaşlar ne demek istediğimi anlamadı. Kargo önceki eski arayüzde kargo tahmini süre daha kısayken, şimdi daha uzun oldu. Deprem olmuş olabilir ona bir şey demiyorum, ama hiç etik değil. Transfer merkezine geldikten sonra da 14 Mart'tan 18 Mart'a uzuyor.

Trendyol'dan bir karambit aldım, cumartesi günü kargoya verildi. Adana'da yaşıyorum. İlk başta eski arayüzde kargoyu gösterdi. Transfer merkezinde Adana yüreğir yazıyor. Sonrasında başka bir arayüze geçerek, kargonun yeni çıktığı gözüküyor. Ayrıca tahmini teslim tarihi 18 Mart yazıyor. Başka bir arayüze geçiyorlar ve kargo Adana/Yüreğir ilçesine gelmişken, daha yeni yola çıkmış olarak gözüküyor. Böyle rezillik olamaz Allah sizi ne yapmasın ya. Trendyol Express gibi kargo şirketinin bir şey demek istemiyorum.

Eki Görüntüle 1700085

Hocam teslimatlar gecikebilir ya da ertelenebilir bunda dolandırılma söz konusu değil.

Tahmini kargo süresi 14 Mart iken 18 Mart göstermeleridir.
Yahu bu adı üstünde TAHMİNİ. Yani anlık olarak çıkış ve varış bölgesinin yoğunluğuna göre ayrıca iki nokta arası taşıyıcının yoğunluğuna göre sistem tarafından yazılan bir şey.

Meteoroloji de dolandırıcı o zaman. Şiddetli lodos ve kuvvetli yağış uyarısı yaptı şuan için dışarda hava gayet sakin. Ekonomi kanalları komple dolandırıcı olmalı çünkü hiçbirinin dediği tutmuyor.

X bir kargo firması da önce teslim edildi gösterip birkaç saat sonra akşam kargoyu getirmişti, bu ne peki ? Veya başka bir kargo firması da teslim tarihinden bir gün önce gelmişti. Ben orada yazan süreye göre ayarladım kendimi adam arıyor ben geldim kapıdayım evde kimse yok diyor. Yahu bunlar tahmini. Dosya kopyalarken indirirken tahmini kalan süre hiç tutuyor mu ? Windows'a da dolandırıcı dedik hadi bakalım.

Trendyol'un tahmini süre tutarsızlığı denebilir. Dolandırıcılıkla suçlamak ciddi bir itham.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı