O her firmada oluyor. Sana kalsa herkes dolandırıcı.Tahmini kargo süresi 14 Mart iken 18 Mart göstermeleridir.
O her firmada oluyor. Sana kalsa herkes dolandırıcı.Tahmini kargo süresi 14 Mart iken 18 Mart göstermeleridir.
Trendyol'dan bir karambit aldım, cumartesi günü kargoya verildi. Adana'da yaşıyorum. İlk başta eski arayüzde kargoyu gösterdi. Transfer merkezinde Adana yüreğir yazıyor. Sonrasında başka bir arayüze geçerek, kargonun yeni çıktığı gözüküyor. Ayrıca tahmini teslim tarihi 18 Mart yazıyor. Başka bir arayüze geçiyorlar ve kargo Adana/Yüreğir ilçesine gelmişken, daha yeni yola çıkmış olarak gözüküyor. Böyle rezillik olamaz Allah sizi ne yapmasın ya. Trendyol Express gibi kargo şirketinin bir şey demek istemiyorum.
Eki Görüntüle 1700085
Yahu bu adı üstünde TAHMİNİ. Yani anlık olarak çıkış ve varış bölgesinin yoğunluğuna göre ayrıca iki nokta arası taşıyıcının yoğunluğuna göre sistem tarafından yazılan bir şey.Tahmini kargo süresi 14 Mart iken 18 Mart göstermeleridir.
Tahmini olsa bile AGT Kurye'den daha kötü bir kargo şirketi. Önceki kargolarımı da Trendyol üzerinden getiriyorlardı problem yaşamıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.