Trendyol filtreleme aldatmacası

Şaka mı bu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    583,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Görüntüsü (23).png
    Ekran Görüntüsü (23).png
    368,7 KB · Görüntüleme: 74
Eki Görüntüle 990568
Tekrar söylüyorum, Trendyol, hb vb. satış platformları sadece kendi ürünlerini satmazlar. Merchant ve depo olarak ikiye ayrılırlar. Attığınız fiyatlardaki satıcılara dikkat etmiyorsunuz. Yanlış bilgi vermeyin.

Şimdi anladım. 100TL genel bir fiyat olduğu için satıcıların çoğu filtrelemede öne çıksın diye sabit fiyat olarak koyuyor olabilir. Satıcı işi doğru fakat bağlantıdaki kodu çıkarınca neden 64,90 lık ürünü verdi?

Şimdi anladım. 100TL genel bir fiyat olduğu için satıcıların çoğu filtrelemede öne çıksın diye sabit fiyat olarak koyuyor olabilir. Satıcı işi doğru fakat bağlantıdaki kodu çıkarınca neden 64,90 lık ürünü verdi?
Yüksek ihtimalle ürünü ilk giren satıcı ürünü koyduğunda satıcı id'sine gerek yoktu ve merchant ve butik id'si yer almayan link belirttiğiniz satıcı oluyor. Ancak satıcılar çoğaldıkça butik ve satıcı id'leri atandı. Tek satıcı olan diğer ürünlere de dikkat ederseniz satıcı butik ve id'si yer almıyor.

Yüksek ihtimalle ürünü ilk giren satıcı ürünü koyduğunda satıcı id'sine gerek yoktu ve merchant ve butik id'si yer almayan link belirttiğiniz satıcı oluyor. Ancak satıcılar çoğaldıkça butik ve satıcı id'leri atandı. Tek satıcı olan diğer ürünlere de dikkat ederseniz satıcı butik ve id'si yer almıyor.
O halde her türlü mağaza filtrelemesi kullanılmamalı..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı